Top service! Snel geleverd.

alles klopt; snelle levering en in 25 minuutjes opgezet!

3 dagen voor Kerst zagen we dat de prachtige vlaggenmast met verlichting in de aanbieding stond. Op het laatste moment dan toch besloten te bestellen met de verwachting dat het ws niet voor Kerst bezorgd zou worden. Maar boven verwachting toch na 2 dagen ontvangen. Snel opgezet en samen met de buurt heerlijk genoten van de prachtige verlichting. Zoveel mooie kleuren, dus iedere dag een andere kleurencombinatie gekozen. Verheug me op Kerst 2026, haha!

Das Produkt gefällt mir sehr gut

Schnelle Lieferung, gute Verpackung.... Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik kan een lang verhaal van maken, maar dat heeft geen zin. Prima geregeld.

Prima geregeld, alleen de bezorging duurde vrij lang, echter daar kan Lumedi niets aan doen.

Vlot en zorgvuldig

Makkelijk te bestellen en vlotte levering.

Qualität die man sieht.

Ich betreibe fünf große Lichtbäume von Lumedi und bin begeistert von der Qualität. Billige Bäume kommen da wirklich nicht mit.

Mooi product

Prachtige kerstboomverlichting met stevige mast gekocht. Mast werd later bezorgd, i.v.m. het winterse weer in NL

Produit efficace et très sympa.

Livraison rapide

Het product goed en snel geleverd overeenkomstig de verwachting.

Het geleverde is volgens verwachting. Advies van Lumedi opgevolgd om een opbergtas erbij te kopen voor € 34.95. Nu ik deze enquete invul krijg ik deze opbergtas gratis. Hier ben ik dus niet over tevreden.

Mooie ledboom voor een goede prijs

Mooi assortiment en de boom zal prachtig in de tuin staan!

Snelle levering, goed verpakt. Ziet er goed uit. Dank daarvoor

Prima geregeld.

Vooraf ,per mail, contact gehad met Lumedi over de technische mogelijkheden. Heel snel antwoord terug. Daarna bestelling geplaatst die binnen 2 dagen geleverd is.

Prachtige kerstboom

Erg tevreden met de kerstboom van Lumedi. Gemakkelijk op te zetten met z'n tweeën en creëert een heerlijk Kerst gevoel!

Snel en correct

Ik bestelde een fairybell. De website zit logisch in elkaar en ik kon alle toebehoren makkelijk vinden en de set bevatte een goede instructie. Correcte afhandeling en vlotte levering.

Preis- Leistungsverhältnis passt

Pünktliche Lieferung , perfekte Ware und super Aussehen

Snelle levering.

Snelle levering. En goede service

Sehr schön!

Alles unkompliziert funktioniert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schitterende boom snel geleverd voor een leuke prijs

De boom heb ik net na kerst voor een leuke prijs besteld. Netjes verpakt thuis afgeleverd. Handige website waar je vlug kan vinden wat je nodig hebt. Ik ben er zeer tevreden over.

Netjes en snelle levering.

Netjes en snelle levering.

Snelle levering ziet er goed uit en zetten de kerstboom eind van het jaar op helemaal goed.

Top lichtboom en makkelijk op te zetten

Levering was net op tijd voor oudjaar. De hele mast en lichtjes zijn gemakkelijk op te bouwen en de 5 meter snoer was lang genoeg om nasr mijn tuinhuisje te gaan. Afstandsbediening is praktisch en de dimmer functie ook aangezien ik een kleine tuin heb en de boom dus dichtbij ons huis staat. Afbreken heb ik nog niet gedaan, dus weer niet of ik alles weer terug in de doos krijg..

Snel bezorgd

De kerstboom werd ondanks de feestdagen snel bezorgd. Ik ga hem volgend jaar opzetten dus heb nog geen ervaring met de boom zelf.

Overzichtelijk te bestellen, klantenservice top

Ik heb allereerst een all-floor 3m1 besteld, deze was niet naar mijn verwachting. Overleg met klantenservice per mail, dit verliep vlot en naar wens. De all-floor retour gestuurd en direct een vervanger besteld

Snelle oplossing van mankement.

De kerstverlichting van mijn Lumedi kerstboom ging 2 dagen voor 1e Kerstdag kapot. Na enig overleg bleek de control box niet meer te werken. Ze stuurden me direct gratis een nieuwe controlbox, zodat we op 1e Kerstdag een mooi werkende Lumedi kerstboom van 6 m hadden. Goede service dus

Snel in huis

Had het de volgende dag al in huis en het product is top.

Richterlaan 4

9207JV Drachten

Over Lumedi

Haal de kerst in huis! Met de prachtige vlaggenmast kerstboom verlichting van Lumedi. Twinkelende verlichting of juist langzaam opgloeiend, knipperend of een constante lichtstroom: met Lumedi creëert u een betoverende boom van warm licht tijdens de donkere maanden van het jaar. Geef uw huis of bedrijfspand de gezellige kerstsfeer met Lumedi kerstboomverlichting. Met deze hoogstaande kerstverlichting tuigt u in een handomdraai een imposant lichtjesfestijn op. Maak uw tuin kerstproof met de duurzame kerstboomverlichting van Lumedi. De Lumedi is gemakkelijk op te zetten en geeft direct een warm kerst gevoel.