Snelle levering ziet er goed uit en zetten de kerstboom eind van het jaar op helemaal goed.

Top lichtboom en makkelijk op te zetten

Levering was net op tijd voor oudjaar. De hele mast en lichtjes zijn gemakkelijk op te bouwen en de 5 meter snoer was lang genoeg om nasr mijn tuinhuisje te gaan. Afstandsbediening is praktisch en de dimmer functie ook aangezien ik een kleine tuin heb en de boom dus dichtbij ons huis staat. Afbreken heb ik nog niet gedaan, dus weer niet of ik alles weer terug in de doos krijg..

Snel bezorgd

De kerstboom werd ondanks de feestdagen snel bezorgd. Ik ga hem volgend jaar opzetten dus heb nog geen ervaring met de boom zelf.

Overzichtelijk te bestellen, klantenservice top

Ik heb allereerst een all-floor 3m1 besteld, deze was niet naar mijn verwachting. Overleg met klantenservice per mail, dit verliep vlot en naar wens. De all-floor retour gestuurd en direct een vervanger besteld

Snelle oplossing van mankement.

De kerstverlichting van mijn Lumedi kerstboom ging 2 dagen voor 1e Kerstdag kapot. Na enig overleg bleek de control box niet meer te werken. Ze stuurden me direct gratis een nieuwe controlbox, zodat we op 1e Kerstdag een mooi werkende Lumedi kerstboom van 6 m hadden. Goede service dus

Snel in huis

Had het de volgende dag al in huis en het product is top.

Richtig gut, gerne wieder

alles wie auch schon der 4 Meter hohe Lichterbaum mit 640 LED richtig gut. Ein sehr schönes warmes Licht, eine schöne Verteilung der Lichter, alles war sehr gut verpackt und funktionierte auf Anhieb perfekt.

Supersnelleservice

Onze bestelling kwam binnen 1 werkdag binnen. Sneller had niet gekund.! Verder zijn wij heel tevreden met de service. Dat wil zeggen, de bestelling, de bevestiging en over de levering.

Fantastisch !!

snelle en correcte levering, mooie verlichting. erg tevreden!

overtrof de verwachting

Het opzetten was achteraf heel simpel. Je moet dit alleen stap voor stap doen en zeker niet de snel willen. En een youtube filmpje kijken. Het aansluiten was heel simpel en toen het donker werd was het resultaat meer dan verwacht!.

Leicht montierbar

Schnelle Lieferung

Snelle levering degelijk materiaal

Snelle correcte levering mooi degelijk product

Rundum zufriedener Service!

Ich habe den 4m hohen Led-Baum bestellt und nach kurzer Zeit einwandfreie Ware geliefert bekommen! Der Aufbau ist sehr einfach und an der Qualität gibt es nichts zu bemängeln! Werde ich gerne weiter empfehlen und Folgekäufe werden mit Sicherheit getätigt! Vielen Dank für den tollen Service!!!

Snelle levering en hij staat geweldig in de tuin zijn er heel erg blij mee

Prachtig

Product zoals omschreven.

Met een beetje geduld gemakkelijk op te zetten. De hele buurt geniet er van.

Zie boven

Unkomplizierter Bestellvorgang und schnelle Lieferung

Ich konnte die Bestellung schnell und unkompliziert auslösen. Die Lieferung war innerhalb 3 Tagen da. Es ist wirklich ein super schöner Baum!

Product is volledig naar wens

Zeer mooie kerstboom met verlichting. Makkelijk in elkaar te zetten en snel geleverd.

Insgesamt okay, zu teuer

Das Gestänge wirkt nicht sonderlich hochwertig und ist auch nicht sehr stabil. Für den Preis hätte ich dort mehr erwartet. Der Aufbau gestaltet sich einfach. Die Beleuchtung ist sehr wirkungsvoll und kommt in der Dunkelheit sehr gut zur Geltung.

Schöner LED Baum...

Wir haben den LED-Baum gesehen und bestellt. Kam schnell und wie man sich es wünscht. Der Aufbau mit 3 mtr. Höhe und dem All Floor Ständer ist selbsterklärend. Eine Aufbauanleitung ist nicht dabei. Der mittige Hauptständer wir aus Stangen zusammengesetzt. Bei uns ist die Stange leicht schief durch die relativ vielen Stöße der Hauptstange und die Halteklammer an der Spitze die sich nicht gleichmäßig fixieren lässt. Stört mich aber nicht wirklich. Bei uns steht der Baum auf der Loggia und gefällt uns sehr gut. Alles kann man besser machen… die schiefe Hauptstange aufgrund des nicht zentrisch fixierbaren einhängen der Leuchten an der Spitze… Unsere Loggia stahlt trotzdem :-)

Prachtige kerstboom!

We zijn zeer tevreden over de Lumedi kerstboom (4 meter). Mooi op tijd geleverd en netjes verpakt. Prima kwaliteit. We hebben er ook nog een verlengkabel van 10 meter erbij besteld; ruim voldoende kabellengte om alles netjes aan te leggen. De kerstboom is makkelijk op te zetten (duidelijke handleiding) en met de afstammingsbediening is alles prima te regelen.

schnelle Lieferung, einfache Montage, schönes Ergebnis

schnelle Lieferung, einfache Montage, schönes Ergebnis

Mooie kerstboom, vlotte levering.

Mooie verlichte kerstboom voor buiten, duidelijke handleiding, vlotte levering!

Geweldige boom, met een superleuke uitstraling!

Prachtige boom, die makkelijk op te zetten is. En met de verschillende standen kan je altijd de sfeer bepalen waar je naar op zoek bent. Top aankoop!

Alles schnell und gut!

Alles schnell und gut!

Richterlaan 4

9207JV Drachten

Over Lumedi

Haal de kerst in huis! Met de prachtige vlaggenmast kerstboom verlichting van Lumedi. Twinkelende verlichting of juist langzaam opgloeiend, knipperend of een constante lichtstroom: met Lumedi creëert u een betoverende boom van warm licht tijdens de donkere maanden van het jaar. Geef uw huis of bedrijfspand de gezellige kerstsfeer met Lumedi kerstboomverlichting. Met deze hoogstaande kerstverlichting tuigt u in een handomdraai een imposant lichtjesfestijn op. Maak uw tuin kerstproof met de duurzame kerstboomverlichting van Lumedi. De Lumedi is gemakkelijk op te zetten en geeft direct een warm kerst gevoel.