Ziet er in het donker prima uit maar kwaliteit is teleurstellend

Ik had gehoopt -gezien de prijs- op een betere kwaliteit. Met name de standaard is veel te licht uitgevoerd en buigt snel door. Verder oogt het allemaal toch wel erg goedkoop. Kortom: de prijs/kwaliteitverhouding is wat teleurstellend. Om hem goed op te kunnen slaan heb ik meteen de opbergtas meebesteld (ook weer veel te duur voor wat je krijgt). Vervolgens krijg ik in de mail het aanbod voor dezelfde tas gratis als ik een review plaats. Beetje jammer.

Aus meiner Erfahrung überzeugt der Lumedi880 in 6 m Höhe durch seine einfache Montage, die gleichmä

Zusätzlich habe ich mit dem Verkäufer sehr gute Erfahrungen gemacht, der Versand war schnell und zuverlässig.

Snel en correct

Goed bereikbaar op de webshop snel geplaatst Goed gecommuniceerd korte levertijd precies volgens afspraak Ook de complimenten voor de aflevering door GLS prima

Erg mooie Boom!

De boom kwam snel binnen en was met een paar mensen makkelijk op te zetten.

Snelle levering, prima product

De lening was vlot zoals we gewend zijn.

Toppers van de bovenste ster

Snelle levering en als je belt wordt je goed geholpen en het zijn 5 sterren producten ik wil er nog een paar kerst bomen er bij in verschillende maten als groepje

Mooi product en voldoet zeker aan de wensen

Lichtkerstboom besteld en netjes binnen de opgegeven tijd afgeleverd, de verlichting ziet er mooi uit en in het donker ziet de verdeling van de verlichting er zeer mooi uit. Afstandsbediening zat erbij met diverse bedienings mogelijkheden.

Boom is makkelijk op te zetten

De boom geeft een extra sfeer in de tuin

Top product

Top product is zoals omschreven en gemakkelijk op te zetten alles werkt naar behoren

Heel makkelijk optuigen

Zo uit de doos en in een kwartiertje geïnstalleerd. Erg handig

Mooie boom en snel geleverd.

Heb even getwijfeld tussen een 4 of 6 meter hoge Kerstboom. Toch maar de grote gekozen. Staat super mooi in de achtertuin. Zaterdag besteld en dinsdag al in huis. Superblij mee.

prima kerstboom voor buiten , ziet er heel mooi uit !

alles prima verlopen , enige vertraging met levering maar was ipv voor weekend op maandag bezorgt.

Prachtig!

De kerstboom is gemakkelijk op te zetten. Fijn dat er een afstandsbediening bij zit en dat er verschillende standen op zitten. Staat mooi in onze achtertuin en omdat we op een hoek wonen genieten veel mensen met ons mee!

trotz der Weihnachtszeit wurde das Produkt sehr schnell geliefert

Ich habe schnell das richtige Produkt gefunden, bestellt und geliefert bekommen. Der Aufbau ging zügig. Das Ergebnis ist super, einfach ein schöner Effekt.

Funktioniert , Anleitung und Umsetzung nicht ganz einfach

Mast aufzubauen ist easy . In der Beschreibung steht was von einem Ring der am Mast hochgezogen werden soll . Bei mir war das wenn überhaupt ein gebogener Draht aber kein Ring .! 2 Seile sollen orange markiert sein , diese finde ich nicht, alle Seile sind schwarz . Ansonsten sieht gut aus und leuchtet !

Van bestelling tot resultaat: top!

Alles verliep vlot en zoals het hoort; de bestelling en betaling was makkelijk, de levering binnen de verwachte tijdspanne, de instructies zijn duidelijk en het resultaat is mooi. Top!

Prachtige boom voor een goede prijs

De boom is makkelijk op te zetten. De lichtkleur is heel mooi warm wit. De afstandsbediening werkt goed. Fijn om de timer te kunnen gebruiken en te kunnen dimmen. Je kunt ook kiezen tussen diverse licht settings.

Prachtige lampjes kerstboom

De kerstboom van lampjes ziet er prachtig uit. Heel gemakkelijk om in elkaar te zetten.

Très jolie

Le site est simple, facile d'utilisation. J'ai commandé le 3 metre très simple à installer moin de 10 minutes et rendu exceptionnel.

slechte klantenservice

Geen pakket ontvangen. Na bekendmaking verliepen de eerste paar mailtjes vlot, daarna erg moeizaam.

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Super mooie verlichting. Makkelijk op te zetten in de vlaggenmast. Zeer klantvriendelijk.

Een echte eyecatcher

Snel geleverd, eenvoudig te monteren

Prachtige verlichte boom , goede service .

Goede service , lichtjes prima . Blij mee.

Alles voldoet aan verwachtingen

Mast en kerstboom netjes op tijd geleverd. Duidelijke instructies erbij om te monteren. Appeltje eitje.

Richterlaan 4

9207JV Drachten

Over Lumedi

Haal de kerst in huis! Met de prachtige vlaggenmast kerstboom verlichting van Lumedi. Twinkelende verlichting of juist langzaam opgloeiend, knipperend of een constante lichtstroom: met Lumedi creëert u een betoverende boom van warm licht tijdens de donkere maanden van het jaar. Geef uw huis of bedrijfspand de gezellige kerstsfeer met Lumedi kerstboomverlichting. Met deze hoogstaande kerstverlichting tuigt u in een handomdraai een imposant lichtjesfestijn op. Maak uw tuin kerstproof met de duurzame kerstboomverlichting van Lumedi. De Lumedi is gemakkelijk op te zetten en geeft direct een warm kerst gevoel.