Super mooie led boom!

Deze boom is makkelijk op te zetten, heeft een mooie vorm met lekker veel lampjes. Erg gezellig.

Blij met onze nieuwe buitenboom

Na 15 jaar een andere buitenboord te hebben gehad die elk jaar opnieuw uit de war moest worden gehaald, hebben we nu een nieuwe gekocht van Lumedi. De boom stond snel en ziet er mooi uit. Hopelijk raakt deze niet in de war bij het opbergen.

Hält was es verspricht

Der Arrikel entspricht den Bildern und der Beschreibung und macht Spaß.

Leuke kerstverlichting

Snel besteld, mast en lichtjes werden in 2x geleverd en dat wisten we niet op voorhand. Dus gebeld en mooi verder geholpen met de uitleg van de 2e levering.

Goede en snelle services

Goede en snelle services

Mooie led boom

Makkelijk op te zetten, ziet er goed uit

Nette en correcte aflevering De kerstboom is super

Goede service; snel bezorgd

Snel in huis, goed verpakt en helemaal compleet. Makkelijk in de mast te hangen. Alleen erg jammer, dat de bijbehorende afstandsbediening niet werkt. Verder prima verlichte mast kerstboom

Na bestelling, snelle levering, boom is eenvoudig op te zetten, nederlandse handleiding. Voldoet volledig aan onze verwachting!

Top levering!

Snel kunnen regelen, snelle levering, goede verpakking en een top product. Dankjewel!

Mooie kerstboom op accu!

Ik heb deze besteld omdat ik het ook mooi vind om buiten een verlichte kerstboom te hebben, alleen lukt dit niet met een kabel, dus dit was de ideale oplossing! Ik had de boom snel binnen en hij staat nu in de voortuin! Verder kan ik er nog niets over zeggen, alleen dat ie mooi is en dat het fijn is dat er 2 jaar garantie op zit. De boom is overigens in diverse hoogtes verkrijgbaar; ik vond 2 meter wel genoeg!

Alles klopte vanaf de bestelling t/m de realisatie

Dit alles met een goede prijs / waarde verhouding. Fijne kerstdagen !

Een sfeervolle aanwinst voor onze tuin!

Na deze verlichting vorig jaar eigenlijk al aangeschaft te willen hebben, nu besloten om dit daadwerkelijk te doen. Daar hebben we zeker geen spijt van! Het is een enorme, sfeervolle aanwinst voor in onze tuin in deze donkere dagen.

Beau sapin lumineux multicolore

Le sapin est bien, mais il faudrait, au moins sur internet, avoir une notice de montage en Français, car si l'on ne comprend pas très bien l'Anglais, l'Allemand ou le Néerlandais, le montage n'est pas forcément très facile, même s'il y a des croquis. Seul point a améliorer, et cela ne doit pas être très compliqué.

Heellll erg blij mee met deze boom van Lumedi

Netjesss optijd geleverd deze mooie boom

Schöne Weihnachtsdekoration für den Garten

Gute Aufbauanleitung, sogar allein möglich. Der Pfosten sollte etwas stabiler ausgelegt werden (3 Meter) & der Liefertermin seitens GLS wurde mehrfach verschoben.

Door de snelle levering in korte tijd en kerstsfeer gecreëerd in de tuin!

Mijn ervaring met Lumedi is dat de bestelling eenvoudig was te plaatsen en de levering snel en correct wordt uitgevoerd. Je wordt over je bestelling correct op de hoogte gehouden. De vlaggenmast kerstboom is eenvoudig op te zetten en wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd. De vlaggenmast kerstboom staat te twinkelen in de tuin.

Super snel geleverd, heel mooi

Hele mooie kerstboom lichtjes

Excellent

Très bon produit avec télécommande Marche très bien Très satisfait

Einwandfreie Abwicklung

Übersichtlicher Shop, einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung

Perfekt

Für draußen optimal. Einfach aufzubauen.

snelle service, keurig product en prima prijs kwaliteit

in vergelijking met andere leveranciers kwam Lumedi betreft prijs kwaliteit perfect uit de bus. Ook keurig en snel afgeleverd. De vlaggemast kerstboom staat keurig in de tuin en dankzij de perfecte en duidelike handleiding op papier.

Super !

Site très clair , rapidité de livraison et matériel de qualité ! Je n'hésiterai pas à refaire un achat si l'occasion se proposait.

Snelle levering helaas was onze timer al na 1 jaar kapot

Goede en snelle levering van het product. Helaas was de timer van onze kerstboom al na 1 jaar kapot en viel dit allemaal buiten de garantie.

Makkelijke site en snelle levering.

Goede kwaliteit van de materialen.

Richterlaan 4

9207JV Drachten

Over Lumedi

Haal de kerst in huis! Met de prachtige vlaggenmast kerstboom verlichting van Lumedi. Twinkelende verlichting of juist langzaam opgloeiend, knipperend of een constante lichtstroom: met Lumedi creëert u een betoverende boom van warm licht tijdens de donkere maanden van het jaar. Geef uw huis of bedrijfspand de gezellige kerstsfeer met Lumedi kerstboomverlichting. Met deze hoogstaande kerstverlichting tuigt u in een handomdraai een imposant lichtjesfestijn op. Maak uw tuin kerstproof met de duurzame kerstboomverlichting van Lumedi. De Lumedi is gemakkelijk op te zetten en geeft direct een warm kerst gevoel.