Prima product vlot geleverd

Prima product vlot geleverd

In één woord: Prima!

Snelle levering en vrij makkelijk te installeren. Staat prachtig en ben er harstikke blij mee!

Très beau produit. Délai respecté

Très belle expérience

snelle levering, boom ziet er met zijn 2000leds echt super uit!

zeer positief. 6 meter, 2000 led boom besteld. Snelle levering en echt een eye catcher

Tout très bien passé.

Cde prise en charge rapidement, expédition rapide, tout très bien

Topding

Prachtige boom met verschillende kleuren. Goed verpakt en bezorgd. Ook makkelijk om op te zetten. Echt een sieraad in onze straat. Krijgen veel complimenten over onze nieuwe kerstboom

Ziet er fantastische uit

De levering was snel, het opzetten/installeren ging prima en het ziet er super uit. Dus uitermate tevreden.

Primium duo 2000

Goed geleverd, ze zijn goed bereikbaar en hebben een mooi product. Gebruiksaanwijzing bij het opzetten kan iets duidelijk. Ik ben heel tevreden.

Professioneel bedrijf, prima producten.

Na het bestellen van een Lumedi Premium Duo 4000 Liechtenstein bleek dat er onvoldoende grondruimte was. Het bedrijf heeft dit, na een telefoontje, snel opgepakt en de juiste versie gestuurd. De lichten hangen inmiddels in de vlaggenmast en we zijn de blikvanger van de straat. Goed en betrouwbaar bedrijf.

Helaas was onze bestelling niet compleet. Maar snelle reactie en nalevering gehad. Super fijne service! Bedankt!

Prachtige ‘boom’, makkelijk op te zetten

Opzetten was prima te doen met behulp van de duidelijke gebruiks aanwijzing. Warm en gezellig licht, intensiteit aan te passen, laat de donkere dagen maar komen.

snelle levering volgens afspraak

Mooie boom

Verhoudingen kloppen. Verschillende standen zijn leuk. Ondanks de verschillende kleuren blijft het kerstmis en geen kermis.

Mooie boom en snelle levering

Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering. Mooie boom.

Mooi product

Snelle bezorging en de boom is mooi alles is naar wens

Wat een mooie kerstboom.even uitzoeken hoe het moet.maar als de lampjes aan gaat.is het genieten.aanrader.fijne feestdagen allemaal

Op tijd en snel , nu nog opzetten.

Aanwinst voor je (achter)tuin

Ik heb een Lumedi kerstboom van 3 meter voor in de achtertuin gekocht en ben positief verrast. Het opzetten ging prima in mijn eentje, al klopte de handleiding niet altijd en was deze soms wat onduidelijk. Zodra de boom eenmaal staat, is het resultaat indrukwekkend: prachtig verlicht, zowel van buiten als van binnen. De kwaliteit en uitstraling maken veel goed. Ik kan dit merk en dit type kerstboom dan ook van harte aanbevelen.

Snelle levering en snel en makkelijk op te zetten

Snel en makkelijk op te zetten

Snel, Makkelijk, Prachtig!

Snelle levering, Duidelijke gebruiksaanwijzing, Zeer makkelijk op te zetten. Kortom prachtige boom voor je vlaggenmast. Zeker een aanrader!

Fantastisch!

Goede bezorging. Makkelijk op te zetten en een fantastisch resultaat. De kerstlichtjes stralen!

Makkelijke site, goed te gebruiken

Op zich op internet, makkelijk te vinden. Goed in te vullen en snelle service mbt levering.!!

Glanzvolle Aufwertung für den Garten

Top Produkt, perfekte Abwicklung.

Prachtig!

Wat is onze tuin prachtig geworden door deze mooie aanwinst. We krijgen in ieder geval genoeg complimenten van mensen uit de buurt.

Toen hij stond de hele mooie kerstboom waar we op hadden gehoopt...

De eerste keer opzetten is altijd beetje spannend maar uiteindelijk is het goed gelukt, echt mooie kerstboom!

Richterlaan 4

9207JV Drachten

Over Lumedi

Haal de kerst in huis! Met de prachtige vlaggenmast kerstboom verlichting van Lumedi. Twinkelende verlichting of juist langzaam opgloeiend, knipperend of een constante lichtstroom: met Lumedi creëert u een betoverende boom van warm licht tijdens de donkere maanden van het jaar. Geef uw huis of bedrijfspand de gezellige kerstsfeer met Lumedi kerstboomverlichting. Met deze hoogstaande kerstverlichting tuigt u in een handomdraai een imposant lichtjesfestijn op. Maak uw tuin kerstproof met de duurzame kerstboomverlichting van Lumedi. De Lumedi is gemakkelijk op te zetten en geeft direct een warm kerst gevoel.