Mooie herinnering aan Nationale pupillen indoor

Leuke fotos laten maken tijdens de nationale pupillen indoor atletiek in Omnisport Apeldoorn.

Enthousiast/ persoonlijk ontvangst met leuk resultaat.

We werden enthousiast en persoonlijk ontvangen, kregen advies op maat en het werd een leuk resultaat als herinnering aan deze dag.

Tof aandenken!

Door deze fotobooth heeft mijn dochter een tof aandenken gekregen van deze leuke dag!

Leuke foto's

Leuke foto's en een vriendelijke man die je hierbij helpt

Superleuke foto's

Superleuke foto's. Mooie herinnering

Ontzettend leuk!

Prachtige foto als mooi aandenken aan het NK pupillen atletiek.

Leuke herinnering aan de mooie sportwedstrijd. Vriendelijke man bij de Photobooth.

Aardige kerel en nog leuke foto’s ook!

Professioneel

Op de atletiekbaan van Omnisport Apeldoorn was de photobooth minstens zo’n hit als de wedstrijden.

Op de atletiekbaan van Omnisport Apeldoorn was de photobooth minstens zo’n hit als de wedstrijden, alleen hier ging iedereen lachend over de finish.

Super leuk aandenken!!

De photobooth was een super leuke toevoeging aan de Nationale Pupillen Indoor in Omnisport! En na uren foto’s maken, was de fotograaf nog steeds gezellig! ;-) Dank voor het mooie aandenken!!

Het zijn mooie kwaliteit foto’s

Leuke foto’s op het NK Pupillen!

Foto’s zijn leuk incl. op een leuke manier de kinderen enthousiasmeren voor de foto’s. Top dat jullie sponsoren!

Prachtige herinnering!

Het Nationale Pupillen Indoor toernooi is een fantastische ervaring, maar deze foto’s voor een tastbare een waardevolle herinnering!

Leuke ervaring op het mooie evenement

Leuke ervaring op het mooie evenement

Leuke foto!!

De foto is een mooie herinnering aan een leuke dag!

Super leuk!

Mijn dochter wilde op de foto maar was toch een beetje bang. Werd super goed geholpen en was helemaal haar element. Super leuk!

Heel enthousiast

Vrolijk, enthousiast en leuk opgezet

Supersnel en leuke gast!

Fotos werder erg snel gemaakt en hij hielp erbij mee. Ik kon een qr code scannen waardoor ik de foto’s ook op de mail kreeg

Super leuk

Leuke foto! Enthousiaste medewerker

Bedankt voor deze leuke herinnering

Bedankt voor deze leuke herinnering

Helemaal leuk!

Naast een leuke foto een leuke man die de foto maakte met aandacht voor het kind!

Super leuk mooie herinnering

Mooie herinnering van een sportieve atletiek dag

Helemaal leuk!

Wat een enthousiasme! Hele leuk foto!

Super leuk!

Leuk voor de kinderen. Mooie herinn

Industrieweg 12 2.33

2712 LB Zoetermeer

Over Photoboothpoint

Of je nu op zoek bent naar een photobooth voor een bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest of een merkactivatie/beursactie. PhotoboothPoint.nl is dé plek voor het huren van een photobooth! De photobooths van PhotoboothPoint zijn dankzij de tijdloze uitstraling geschikt voor bijna elk feest of evenement. De photobooth heeft een ingebouwde flitser. Daardoor zijn de foto’s altijd perfect belicht, of je de photobooth nu op een lichte of donkere locatie neerzet. En omdat je geen aparte studiolichten nodig hebt, is de photobooth ook nog eens heel compact.