Leuk, vriendelijk, mooie herinnering!

Super leuke herinnering met deze mooie foto's!

Super staan onze meiden erop

Leuk en fijne ervaring

Een echte sfeermaker: snel, grappig en met ontzettend leuke foto’s als resultaat!

De photobooth was een groot succes op ons event. Makkelijk in gebruik, leuke props en vooral héél veel lol tijdens het maken van de foto’s. De kwaliteit van de foto’s was top en het leverde meteen leuke herinneringen (en lachbuien) op. Absoluut een aanrader voor elk feestje of event!

Maak het feest compleet!

Top, goede service echt een aanrader om het feest compleet te maken

Helemaal top!

2e jaar op rij dat we de photobooth hebben gehuurd, ook voor de 2e keer weer helemaal tevreden.

Een top bedrijf en fijne communicatie

Geweldige service en mooie kwaliteit

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Photo Booth Point, we hebben al meerdere keren samengewerkt. Goede en snelle service, telefonisch altijd goed bereikbaar en foto's van mooie kwaliteit!

Altijd top service!

Altijd top service bij Photoboothpoint. Al meerdere jaren maak ik gebruik van hun diensten op diverse locaties. Prettig contact, goede service en zeer flexibel. De apparatuur is van zeer goede kwaliteit met mooie foto's als resultaat. Onze medewerkers zijn altijd enthousiast met de booth.

Denken mee, super service!

Wij zijn geweldig geholpen door PhotoBoothPoint. Door een fout van onze kant was de tijd niet goed, maar ze waren super behulpzaam en zorgden dat wij toch een Photobooth hadden. Top!

We werken al een aantal jaar samen met Photoboothpoint en zijn altijd enorm tevreden met de service en kwaliteit die zij leveren!! Michel en zijn team zijn erg flexibel en leveren altijd. Kan het 100% aanbevelen.

topkwaliteit én topservice

Al jaren werken we met Photo Booth Point en we hebben alleen maar goede ervaringen. Ze denken prettig mee, maken altijd weer leuke ontwerpjes voor de kaders en zijn flexibel met plaatsen en ophalen. Als je een photobooth nodig hebt, werk met deze partij. Succes gegarandeerd!

Onwijs leuk

Tijdens ons bedrijfsfeest hadden we van PhotoBoothPoint een photobooth geregeld. Het was ruim op tijd geplaatst en werkte zonder dat je uitleg nodig hebt. Het is leuk dat je het design van de foto-lijst als ook van de photobooth zelf kunt opgeven. De bijgeleverde props waren ook erg geslaagd.

Snelle service, helemaal top!

iedereen heeft genoten op het feest van de photobooth, het was snel en soepel geregeld. Dankjewel!!

Altijd weer een succes

Al meerdere keren ingezet bij een zakelijke event en is altijd weer een succes. Service is ook prima.

Foto's met zelfgemaakte achtergrond

Wij hadden een photobooth met zelf gemaakte achtergronden. Er is goed gebruik van gemaakt door alle collega's en die hebben nu een leuk aandenken.

Leuke foto van een leuke dag

We werden enthousiast overgehaald om met z’n drieën op de foto te gaan, wat ons een mooie herinnering aan deze dag heeft opgeleverd

Fijne ervaring

Een fijne ervaring bij Photo Booth Point! We werden ontzettend vriendelijk geholpen en je merkt meteen dat ze daar echt hun best doen om iedereen (en vooral de kinderen) aan het lachen te krijgen voor een leuk plaatje. De sfeer is ontspannen en gezellig, en er wordt met veel geduld en humor gewerkt. Superfijn ook dat je zoveel exemplaren mee krijgt als je wilt, daar wordt niet moeilijk over gedaan. Een aanrader voor wie een vrolijke herinnering wil vastleggen!

Totally awesome

What an awesome company to have free at a running event. The children and adukts loved it. Ill be sure to get a photo from you every year.

Geweldig genoten met als afsluiting een top foto

Hoe leuk is het om zo een mooie dag met zulke mooie prestaties af te leggen met een mooie herinnering, gemaakt door photoboothpoint, super bedankt dat jullie er waren voor ons. Groetjes lisa en max

Geweldige herinnering en leuke medewerkers!

Sportieve, aardige, energieke medewerkers en een hele leuke foto als herinnering van vandaag. Bedankt!

Super leuk om gelijk een aandenken te laten maken!

Na onze sportieve ochtend bij een hardloopevenement, waar wij als familie aan mee hebben gedaan, stond Photo Booth point klaar om dit vast te leggen. Een hele leuke herinnering werd gelijk tastbaar! Geweldig leuk..

Hele snelle service!

Hele snelle service! Binnen 30 seconden heb je je foto’s

Lieve mensen en goed geholpen en mooie ervaring

Mijn evening was dat er goed geholpen werden door hele lieve mensen en mooie foto en heel gezellig

Super vriendelijke en lieve mensen en prachtige fotos

Mijn ervaring is super positief, hele vriendelijke mensen en prachtig eind resultaat!

Goed en snel geregeld!

Leuke opzet, mooie en duidelijke foto. Super leuk zo! En m'n dochter Eliza hoopt op een fles met haar naam erop!

Industrieweg 12 2.33

2712 LB Zoetermeer

Over Photoboothpoint

Of je nu op zoek bent naar een photobooth voor een bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest of een merkactivatie/beursactie. PhotoboothPoint.nl is dé plek voor het huren van een photobooth! De photobooths van PhotoboothPoint zijn dankzij de tijdloze uitstraling geschikt voor bijna elk feest of evenement. De photobooth heeft een ingebouwde flitser. Daardoor zijn de foto’s altijd perfect belicht, of je de photobooth nu op een lichte of donkere locatie neerzet. En omdat je geen aparte studiolichten nodig hebt, is de photobooth ook nog eens heel compact.