Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden duidelijke gezondheidsvoordelen van de supplementen en natuurlijke ingrediënten. Ze waarderen de snelle verzending en een betrouwbare service. Veel reviews benadrukken vriendelijk en goed geïnformeerd personeel en duidelijke productinformatie. Over het geheel genomen wordt het merk gewaardeerd vanwege consistente resultaten en een positieve winkelervaring.
Wij wonen in Hongarije en onze oudste hond is nu bijna 14 jaar, zij komt oorspronkelijk uit Spanje. Haar achterhand begon steeds vaker te trillen en dus zijn we op zoek gegaan naar een remedie. Uiteindelijk terecht gekomen bij Heltie Animal, bij de magnesium. Enkele weken nadat we hiermee begonnen zijn zagen we al een aardige verbetering! We konden het moeilijk geloven zo snel....Deze week weer een flesje laten opsturen. Superspul.
18 April 2026
Ellen
Bonyhád
Gebruik verschillende producten, zowel voor mijn eigen pony als de mineralenbar waar ook haar vriendjes van genieten. Zeer tevreden over de Magnesium,Vitamine E. Mooie gezonde aanvulling voor mijn pony die met haar 25jr soms ook wat sukkelt. Zo der problemen word het gegeten sochtends over haar kruiden en grasbrokje. Mineralenbar is altijd favoriet! In mijn voedingsadviezen geef ik ook vaak de producten als aanrader. Kortom een fijn merk met gezonde producten voor ieder paard!
5 March 2026
Sylvia
Emmen
Ontzettend fijn en uitgebreid geholpen met mijn vragen! Ik heb meerdere paarden in (top)sport endurance lopen en met de supplementen die ze mij aangeraden hebben kan ik mijn paarden een hele fijne extra ondersteuning geven. Super blij mee!
13 November 2025
Sofie
Diever
Ik had een vraag over de gezondheid van de hond van mijn ouders. Ik kreeg direct iemand aan de lijn, werd vriendelijk te woord gestaan en ben super geholpen!
13 November 2025
Teun
Leemans
Voor mijn hond de zalmolie van HELTIEdog geprobeerd met uitstekend resultaat! Ik zou dit 100% aanbevelen. Dex is weer helemaal blij :)
5 September 2025
Marco
Sneek
Natuurlijke producten die ook echt hun werk doen, behulpzaam
1 September 2025
De Troeyer Marjolijn
Oud Turnhout België
Bij de inhoudsmaat van een product stond een totaal ander product. Daardoor heb ik verkeerd besteld en uiteindelijk nadat ik er om vroeg hoe dit op te lossen kreeg ik een kortingscode om het juiste product te bestellen zonder verzendkosten. Maar dan had ik wel op eigen kosten een grote doos retour moeten sturen. Dus dat product heb ik uiteindelijk maar gehouden.
Beveelt niet aan
1 September 2025
Hadewich
Voorst
Jammer dat je dit zo ervaren hebt. Op verzoek van onze klanten hebben we het op deze manier namelijk bij dit product vermeld. Uiteraard zullen we kijken of we dit nog beter kunnen optimaliseren.
We hopen uiteraard wel dat jouw paarden genieten van het mineralenbuffet!
zeer snelle verzending
31 August 2025
Natascha Rogmans
Duffel
Na een levering van maar de helft van mijn bestelling, gebeld en werd de andere helft ook opgestuurd. Netjes opgelost, maar zeg dan ook even sorry. Vandaar 1 ster minder.
29 August 2025
Marte Neuteboom
Ruinen
Dan bij deze alsnog sorry! We gaan er vanuit dat we dit altijd zeggen als wij een fout maken, blijkbaar dit keer niet goed overgekomen. Onze excuses daarvoor!
De levering was snel en netjes. Ik ben ook erg tevreden over de producten.
Tjarda Cornelissen
Vianen
Dankjewel voor je review!
Groetjes, Marjolijn
Hele goeie ervaringen heb ik met de produkten, koop al jaren bij Heltie Horse.
Martin Henkes
Den Haag
Dankjewel voor de review Henk! Fijn dat je nog steeds na al die jaren blij met onze producten bent!
Groetjes, Marjolijn
Mijn varkentje is heel goed bij deze producten
Linda Gelade
Gingelom
Wat fijn om te lezen!
Groetjes, Marjolijn
Jullie hebben fijne producten voor de gezondheid van mijn paarden. Echt blij mee! Alleen mag van mij de dure verpakking en de toegevoegde dure bedrukte kaartjes achterwege blijven, zonde van de moeite, geld en milieu. Zwarte chique inpakpapier hoeft van mijn ook niet. Alles wat ik binnenkrijg van jullie wordt droog, donker en koel bewaard! Ook wil ik nog wel aangeven, dat jullie keurig advies op de gestelde vragen en een goede beredenering hiervoor geven.
Henk
Numansdorp
Bedankt voor je fijne reactie en je feedback! Het inpakpapier is bedoeld ter bescherming van de etiketten zodat deze niet krassen tijdens transport. We hebben hierbij inderdaad gekozen voor het chiquere zwart, aangezien dit dezelfde prijs had als wit.
Groetjes,
Marjolijn
Als ik vragwn heb over een produkt word ik telefonisch geholpen en niet hoeven wachten op antwoord! Ik heb nu een weekje calm voor mijn hond en het lijkt te werken.
Agnes
Oostzaan
Bedankt voor je mooie review! En fijn dat de Kalm goed lijkt te werken voor jouw hond.
Groetjes, Marjolijn
Ik bestel er al meerdere jaren. Elke keer opnieuw een heel goede service. Alle producten zijn heel netjes ingepakt, snelle levering. Heel tevreden over de producten.
P
Gistel
Dankjewel voor je mooie reactie!
Groetjes,
Marjolijn
Prachtige service. Ons varkentje is 24 jaar oud en heeft door artritis een krom pootje. We keken dan ook enorm op dat hij na de supplementen dit pootje terug actief gebruikt. Zelfde beeld bij onze 14 jarige Maltezer. Onze Shetlander heeft veel last van muggen/ vliegjes en schuurt zich kaal. Na drie weken supplement en warm weer, groeit er terug volop haar.
Sven Geeraerts
Lier
Dankjewel voor de review! Fijn dat alle dieren profijt hebben van onze producten!
Sinds ik HELTIE horse Mineralen gebruik, merk ik echt verschil bij mijn paard. Zijn vacht glanst mooier, hij oogt energieker en ik heb het gevoel dat zijn weerstand sterker is. Het product is makkelijk te doseren, zowel door het voer als in water, en ik vind het fijn dat het zoveel natuurlijke mineralen en sporenelementen bevat. Een fijne, suikervrije aanvulling die ik zeker aanbeveel!
20 August 2025
Jasper
Meppel
Dankjewel voor je mooie review Jasper, fijn om te lezen dat jouw paard het zo goed doet met dit product.
Bij HELTIE animal (ook wel bekend als HELTIE horse & HELTIE dog) draait alles om de gezondheid en het welzijn van jouw paard of hond. Wij ontwikkelen en leveren natuurlijke supplementen van hoge kwaliteit voor paarden en honden. Onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis, kruidenkunde en praktijkervaring, met als doel het ondersteunen van het zelfherstellend vermogen van het dier.
HELTIE animal staat voor transparantie, eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Of je nu vragen hebt over de gezondheid van je paard of op zoek bent naar het juiste supplement voor je hond, wij denken graag met je mee. Onze klanten waarderen onze snelle service, heldere communicatie en de zichtbare resultaten van onze producten.
Industrieweg 19 A
7949 AJ Rogat