Simpel en duidelijk

Prima, aanvragen en boeken ophalen ging allemaal heel soepel.

Snelle en duidelijke service

Online makkelijk een container besteld. Snel geleverd en makkelijk online afspraak gemaakt om het op te laten halen! Top!!

Positief

Positief, dus niets op aan te merken.

Prima, afspraken zijn nagekomen.

Goede ervaring, ging allemaal makelijk van bestellen tot ophalen.

Goede prijs, goede service

Je kan als losse opmerking plaatsen waar je de container wilt hebben. Door omstandigheden ben ik nooit aanwezig kunnen zijn bij het plaatsen/ophalen maar dat was ook niet nodig. Het klantportaal is overzichtelijk en je kan makkelijk je zaken regelen en inzien.

goede servis

Netjes behangdel Ook netjes gelevend en op gehaald

Heb hem 1,5 week geleden afgemeld. Foto bijgevoegd. Halfvol.

Vandaag 25 december staat hij er nog en inmiddels propvol door afval buurt

De container wordt te vroeg opgehaald en afgekeurd

Via de klushulp advies aangevraagd voor de te huren container. Deze container gehuurd en achteraf wordt er zonder overleg of foto materiaal een rekening nagestuurd van €250,-. Bovendien is de container een dag eerder opgehaald dan aangevraagd. Dit wordt zonder telefonisch overleg gedaan waardoor ik dit achteraf pas weet. Al met al zou ik deze partij niet aanbevelen. Ik hoop dat er nog een oplossing gevonden kan worden voor het eerder ophalen en de nacalculatie.

Alles verliep soepel

Op tijd geleverd en opgehaald. Super makkelijk te bestellen en af te melden online. Chauffeurs vriendelijk en gaan met zorg om het container te plaatsen en op te halen.

Heel prettig geregeld

Het enige minpuntje was het boeken op de website. Kan ook aan mij gelegen hebben, maar had dus per ongeluk drie containers geboekt. Dit telefonisch met de klantenservice snel gerectificeerd. Zowel brengen als halen keurig op gewenste dag.

Dat was heel goed en precies .

Top geregeld

Alles is goed gegaan. Afspraak met het neerzetten van de container en het ophalen op de juiste dag.

Goed, snel en betrouwbaar

De container kwam zelfs iets eerder dan aangegeven wat mooi uitkwam. De container werd ook netjes in overleg neergezet.

Op tijd geplaatst, te laat weg

Plaatsen van de container ging netjes op tijd. Hou wel rekening met 2,5 parkeerplaats voor de vervoerder, anders past het niet in de straat. Ophalen een drama. Woensdag gemeld, donderdag ophalen (bevestigd). Niet donderdag, niet vrijdag, hopelijk maandag wel (nu weekend en duimen maar). Je schaamt je rot voor je buren…

Ophaalment veel te laat

Vorige week vrijdag ophaalverzoek ingediend. De container staat er nu nog.

Snel geregeld door praxis

1 dag van te voren gebeld en de volgende dag geleverd op de plek waar ik het wou. Bij het ophalen ook super geregeld.

Prima. Ook bij vragen.

Op tijd geleverd en de vragen die ik had zijn goed beantwoord.

Uitstekende ervaring en snelle actie.

De container was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Ook het ophalen ging snel. De instructie op de website is duidelijk.

Alles verliep naar wens

Alles top geregeld!

Alles vanaf aanvraag tot afhandeling zeer goede en fijne service.

Snel en top

Snel geregeld super aardige mensen

Goede partij voor een container. Als je rekening wilt houden met auto’s van de buren, dan is de vrij grote marge op plaats-en afhaaldatum weleens een beetje lastig. Staat de container op eigen terrein dan niets aan te merken. Prima klantenservice en snelle reactie op vragen over de lading etc. Ook aardige chauffeur getroffen.

Good

Very good

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.