Super goede service

Zeer tevreden.

Goed geregeld, top personeel

Snel geregeld allemaal

goed alleen ophalen kon beter

container werd snel geleverd echter bij het ophalen ging het minder soepel , boeking gedaan dagen voor ophaaldatum, echter dag van tevoren werd hij verplaatst naar volgende dag en uit eindelijk werd hij wel opgehaald op de afgesproken dag. Al met al verwarrend

Snelle levering en ophaalservice

Een nette prijs voor één sloopcontainer voor vervangen van een keuken. Overzichtelijk wat wel en niet erin mag. Wat niet direct duidelijk was is dat electrische apparatuur alleen tegen meerprijs opgehaald wordt, dit werd netjes bij levering toegelicht.

Slecht met terug betalen geld

Helaas door omstandigheden mijn container moeten annuleren. Maandag netjes een credit gekregen helaas vandaag 5 dagen verder nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Gisteren en vandaag werd er gezegd dat het al terug betaald is en elk moment op mijn bank kon staat. Nu nog een bericht gestuurd maar er word niet meer gereageerd. Zo ga je niet met klanten om.

erg goed

erg goed , alles helder en duidelijk ,op tijd en vriendelijk

Super makkelijk geregeld

Snel en eenvoudig een container gehuurd. Overzichtelijk online omgeving waarin je makkelijk kan zien wat de einddatum is, dat je de huur kan verlengen en de container weer kan laten ophalen.

Uitstekende service

Lekker makkelijk en snel geregeld

Top service!

Meerdere keren containers besteld. Super snelle levering. Vriendelijke klantenservice!

Goede service, duidelijke informatie

Het was helder. Alles was goed voorbereid.

Container prima, maar de communicatie was slecht

Ik heb voor het plaatsten en voor het ophalen een paar keer moeten bellen wanneer jullie kwamen

Levering op zich goed verlopen.

Op zich is het leveren van de container goed verlopen. Ik was wel verrast dat er een andere partij de container kwam afleveren. Uit de container kwam een ontzettend vieze lucht en er zat ook een zwarte rand onder in de container, waaraan je kon zien dat daar een laag van ~15 cm in had gestaan. Omdat de container bij m’n voordeur stond was dit niet zo fijn. Na een week was de lucht zo goed als verdwenen.

Nu zeer slecht

Afgelopen vrijdag container besteld. Gevraagd heb zoveel vierkante meter bestrating hoogte dikt door geven. Uw heb genoeg aan 6 cube container. Zaterdag aan de gang zag op moment ik kom ruimte te kort. Gebeld persoon gesproken. Bel strak nog maar keer. Gebeld voor 13 uur niemand bereikbaar! Ze vragen voor container €*** wordt door andere bedrijf gebracht. Omdat ik ruimte kort heb. Bel ik dit bedrijf kost daar€ *** dus € *** goedkoper! Ik vraag voor een tegemoetkoming kan €*** korting krijgen dat noem ik nou list en ******. Nooit meer PRAXIS.

Gemakkelijk en snel

Ik vond het gemakkelijk om snel een container aan te vragen. Ook het ophalen van de container was super snel geregeld.

Goede en snelle levering

Houden zich aan de afspraak en goede en snelle kevering

Drama

Graag wil ik een klacht indienen over de gang van zaken rondom mijn recente containerverhuur via Praxis. Voor mijn project heb ik twee containers gehuurd: een houtcontainer en een puincontainer. De houtcontainer zou volgens afspraak op donderdag 5 maart worden opgehaald. Zonder mijn toestemming is deze afspraak verplaatst naar vrijdag 6 maart, maar ook toen is de container niet opgehaald. Daarnaast zou op vrijdag 6 maart de nieuwe puincontainer worden geleverd. Deze levering heeft eveneens niet plaatsgevonden. Na contact met de klantenservice werd mij verteld dat zowel het ophalen als het leveren pas op maandag zou kunnen, vanwege uitgevallen chauffeurs. Vandaag, maandag 9 maart om 10:00 uur, zijn de containers echter nog steeds niet gewisseld. Hierdoor loopt mijn project aanzienlijke vertraging op. Er is momenteel een hovenier aan het werk tegen een tarief van €95,- per uur, die door het ontbreken van de puincontainer zijn werkzaamheden niet kan voortzetten. Dit leidt tot extra kosten die volledig buiten mijn schuld ontstaan en enkel het gevolg zijn van uw logistieke problemen. Gezien de gemaakte afspraken die niet zijn nagekomen, de vertraging en de extra financiële schade die ik hierdoor lijd, verzoek ik u om een passende compensatie. Concreet wil ik graag teruggave van de kosten van de containerhuur en een vergoeding voor de extra kosten die zijn ontstaan door deze vertraging. Ik vertrouw erop dat Praxis dit serieus oppakt en met een passende oplossing komt. Ik zie uw reactie graag op korte termijn tegemoet. Met vriendelijke groet, Feike Timmers

Alles is in de app makkelijk te regelen.

Keurig alles volgens afspraak

Goede en duidelijke afspraken

Het bezorgen en afgalen en de correpondentie was perfect.

goede snelle en nette service

goede prijs kwaliteit verhouding. Wij kregen een nieuwe nette bak op de afgesproken datum die netjes werd neergezet .. wat moeilijk is in onze krappe straat.. alleen de ophaal datum werd niet gehaald.. het werd de volgende dag 10:00.. wat op zich niet erg is.. alleen was het handiger geweest op de dag zelf.. maar we hoorden al dat het heel druk was.

Slecht

Ik heb extra rekening gekregen voor puin afval na mijn verbouwing, als de container niet voor puinhoop is dan wat dan???

Levering bestellen oké, alleen achteraf gezeur

Bestellen ging makkelijk, levering prima geregeld. Maar als je dan als de Container weg is gehaald de Opmerking krijgt dat er verkeerd hout inzit (wat niet zo is) krijg je een extra rekening van €180 gepresenteerd. En die ga ik niet betalen. Want er lag alleen hout in geen bouwafval zoals nu beweerd word. Na een foto gestuurd te hebben werd verzocht om een pallet en stuk struik eruit te halen wat ik gedaan heb. Dus dat achteraf is echt een slechte service.

Snel geregeld

Ik heb een container besteld en de volgende dag stond deze voor de deur. Ook het omzette van bestelling was zo geregeld

is goed

alleen ophalen geen goede afspraken gemaakt maar toch goed gekomen.

Container werd snel geleverd en ook op afspraak snel weer opgehaald.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.