Snel, gied geplaatst

Fijn dat container zo geplaatst wordt dat toegang met kruiwagen goed mogelijk is.

Nette service - kwamen weliswaar dag later dan gepland maar heldere communicatie hieromtrent

Close to perfect

Almost perfect. I needed to have Rijplaten underneath and Praxis does not offer that. I would like to see a complete service

Goed geregeld

De service was goed, werd goed geholpen over de grote van de bak die ik nodig had. Goed bereikbaar en goed inzicht via de site. Enige was dat ik mijn datum een paar dagen na afsluiten met 2 weken heb verzet, en er toen op de 1e datum toch gebeld was dat ze zo een container kwamen afleveren. Dit was dus aan het vervoersbedrijf blijkbaar niet goed gezegd. Was geen probleem en ik was nog wel even in spanning op de officiële dag maar toen werd hij gewoon bezorgd.

Wat een gemak!

De eerste keer dat we een container hebben gehuurd en het is ons ontzettend goed bevallen. Supergoed contact gehad met de klantenservice. Ik hoefde alleen maar te bellen en te zeggen wat ik wilde afvoeren. Ik kreeg meteen het passende advies en eea werd prima voor mij in werking gezet. De bevestigingsemail kwam bijna tijdens het telefoongesprek al binnen. Aanlevering van de container mooi op tijd en samen met de vrolijke, sympathieke chauffeur keurig op de juiste plaats gezet. Ook de ophaling van de container ging prima. We hadden de hoeveelheid wat verkeerd ingeschat, dus een tweede container was snel besteld. Een belletje en alles was geregeld. Kortom: heel blij met de Praxis- container e de klantenservice

Een service die zorgen wegneemt

Voor het eerst grotere sloop werkzaamheden zelf uitgevoerd in mijn huis. Voor het afvoeren van een oude betonvloer de Praxis-kluscontainer gekozen. Levering van de container verliep erg fijn, chauffeur was aardig en behulpzaam. Had duidelijk plezier in het besturen van de wagen. Ophalen van de container is gebeurd terwijl ik niet thuis was. Super dienst.

snelle hulp, plaatsing en afmelding

2 containers vlot geleverd en snelle afhandeling online en live

Prima bak, goede prijs

Afspraken over plaatsing en ophalen verliepen goed Prima container

Het regelen en brengen ging erg soepel - het afhalen heeft echter een hele week geduurd en heb hiervoor 2 x moeten bellen.

Excellent

Every went well, easy to order delivery and pick up. Processing time is quite fast

Snel, goed en duidelijk

Huren, laten ophalen: werkte als een trein! En voor een prima prijs. Waarom dan geen 10? Ik moest foto’s sturen voor het inleveren. Er lag 1 kartonnen doos in de container. Die mocht er niet in. Toen moest de hele aanvraag voor ophalen opnieuw, inclusief foto’s. Dat is heel onhandig als je nog niet in het nieuwe huis woont. Vond dat een beetje overdreven…

Very good service, but hidden fee

It was delivered one day after requesting and removed one day after requesting. The guy made an extra effort to position the container in our driveway so it was still possible to park our car. Excellent service. The only issue was that they requested an additional fee of $75 so that the soil container could also have grass on it (although the website states that the container can accommodate grass). So, there are still some hidden fees.

Bij zowel het brengen als ophalen is het tijdstip onduidelijk. Graag van tevoren een berichtje met een schatting van het tijdstip zou fijn zijn.

Uitstekende service

Overzichtelijke site. Duidelijke informatie. Goede bereikbaarheid. Klantvriendelijke instelling. Nette behulpzame chauffeurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Makkelijk, goed geregeld, ging bijna vanzelf op het vullen met puin na.

Afweging; aanhanger huren, 5x naar de stort rijden en alles twee keer in je handen, of in een 1x in een container die voor je deur wordt gezet? Dat laatste natuurlijk! Afspraak maken was geen probleem en ook even kort van te voren contact met de chauffeur voor het plaatsen ging uitstekend. Wist niet hoe laat hij kwam en was dus niet thuis, maar container stond op de plek die ik bedoelde. Goed geregeld. Aanrader!

Goed en goedkoop

Alles was netjes snel geregeld, alleen met ophalen duurde lang ik had gevraagd om woensdag op te halen en pas 1 week later werd opgehaald. Wegens drukte

prima! vriendelijk!

Geweldige service, vriendelijke chauffeur en heerlijk dat alle puin zo makkelijk afgevoerd kon worden. Aaanrader voor goede prijs!

Afval super snel opgeruimd

Snelle levering van de afvalcontainer op aangewezen plek. Ook het ophalen makkelijk en heel snel geregeld. Perfect!

Ging erg soepel en iedereen was heel behulpzaam.

Ging erg soepel en iedereen was heel behulpzaam.

Nice experience

I am happy

Koste geen enkele moeite

Snel geregeld, keurig gebeld voordat container geplaatst werd en ook weer netjes opgehaald. Ik ben zeer tevreden!

Top bedrijf, komt afspraken na

Container geleverd en opgehaald volgens afspraak. Klantvriendelijke chauffeur. Wat wil je nog meer

Snelle levering. Online alles zo geregeld. Ophalen ging ook heel snel. In de avond aangevraagd volgende dag opgehaald.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.