De bak werd volgens afspraak geleverd, er werd alleen niet gebeld 1/2 uur voor bezorgen. De bak is ook weer snel opgehaald.

Uitkomst bij het opruimen van de zolder

Gesloten container besteld via Praxis. Snel een bevestiging van de opdracht en van de betaling. Je verwacht dan wel een container met logo Praxis zoals geadverteerd. Dit is niet zo en we hebben een container gekregen van een lokale ondernemer. Niet al te nieuw maar wel 10 kuub en gesloten. De medewerker dacht heel goed mee bij het plaatsen van de container. Vervolgens container gevuld met grof vuil en na anderhalve week via website een afspraak gemaakt voor ophalen. Wederom vlotte bevestiging via de mail en de container werd zelfs een dag eerder opgehaald. Zeer tevreden. Je doet zaken met het vertrouwde Praxis en afspraken worden nagekomen. Als ik deze hoeveelheid grofvuil zelf had moeten afvoeren had ik 100 keer moeten rijden. Het kost wel wat maar het is het waard.

Niet àlles volgens afspraak

Ondanks de belofte dat de chauffeur contact op zal nemen voor aflevering en eventuele wensen in de nacht neemt is er nooit gebeld en is d’r container gewoon nergens neergezet… Bij het afhalen hetzelfde probleem, de container afgedekt met een duur zeil zodat niet de hele buurt de container vol gooit… Op het verzoek gezet het zeil in onze voortuin neer te leggen,… Wederom geen contact en het dure zeil gewoon verdwenen

Makkelijk en volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Alles werd volgens afspraak geleverd en opgehaald, zelfs in de sneeuw. Container netjes voor de deur geplaatst.

Krijgt een extra factuur na goedkeuring container

Wij hebben voor het eerst een container bij de praxis gehuurd en mijn ervaring is zeer slecht. Wij hebben de container tot op de helft gevuld en continue eruit gehaald wat eruit gehaald noest worden omdat het afgewezen werd. Daarna werd het toch goedgekeurd en alles werd goed gehandeld totdat we een nieuwe factuur van €250 kregen. Dat is een factuur van een nieuwe container. Ik ben in bezwaar gegaan, en zij konden mij ook geen enkele uitleg geven.

Zeer slecht

Ik heb en bouw en sloop container besteld Ik moets extra betalen omdat daar mag geen zand in kom op mannen dit is eerste keer en laaste keer nooit meer ik raat niemand meer aan zeer slecht voor bouwen beter gp groot beste

Snel geregeld

Snel geregeld en alles ging vlotjes. Nette en snelle levering

Prima en snel

Snel geregeld voor de deur neer gezet en op halen was ook binnen 2 dagen geregeld. Scheeld ook veel in kosten vergelijking met zelf weg brengen en moeten wegen

Goed geregeld.

Ik zou via eerdere link kunnen aangeven container te wisselen. Dat lukte niet. Programma bleef mijn adres niet accepteren. Uiteindelijk via nieuwe aanvraag en telefonisch contact goed geregeld.

Gebruikersvriendelijk

De telefonische helpdesk was bereikbaar. Vriendelijk en hulpvaardig. Afspraken werden goed nagekomen. Chauffeur was vriendelijk en meedenkend.

Snel bezorgd en net zo snel weer opgehaald... dankdank!

Alles naar wens!

Eenvoudig via de site een kluscontainer besteld. Keurig op tijd geleverd en opgehaald. En een vriendelijke man.

Geweldig en snel geregeld

Simpel via de site besteld. Duidelijke omschrijving welk soort afval. Ophalen ook erg makkelijk . Huur goedkoop voor een lange periode

Top geregeld brengen en halen

De container kwam onverwachts in de ochtend terwijl ik in de middag had afgesproken en er werd niet van te voren gebeld. Maar wij konden nu wel direct beginnen. De container werd op de afgesproken datum vroeg weer opgehaald. Helemaal top.

Slechte communicatie

Binnen 24 uur leveren gaat niet op, zeggen door het slechte weer bla bla bla, als je je containers wat meer regio gebonden inhuurt scheelt dat qua inplannen

Snelle levering en omruiling

De container werd super snel geleverd en na bellen ook weer omgeruild voor een nieuwe. Jammer dat je wel weer voor een gehele nieuwe container moet betalen en deze niet tegen en goedkopere prijs tussendoor kunt laten legen.

Snel en makkelijk geregeld en goede afhandeling

Zie boven..

Super geregeld

Container werd netjes volgens afspraak gebracht. Vriendelijke chauffeur netjes op gewenste plek geplaatst. Ophaal bevestiging ging ook makkelijk en container werd ondanks het slechte winterweer keurig opgehaald. In één woord top geregeld :)

Duidelijke informatie vooraf en alles volgens afspraak uitgevoerd

De container mocht 8 weken blijven staan, zo konden we werken als het ons uitkwam.

Fijne ervaring met 10m3 container

Heel makkelijk gereserveerd, geplaatst en opgehaald. Fijne en snelle communicatie met de bedrijf door whatsapp.

Allees goed

All went well

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring! De container bestellen gaat makkelijk en snel. Ze hebben op korte termijn altijd tijd om de container te brengen/wisselen of ophalen.

Goede en snelle service

Ik had in een drukke periode een container nodig en dankzij Praxis kluscontainer hoefde ik niet zelf meerdere bedrijven te contacteren. Ik werd snel en goed geholpen, zowel bij het plaatsen als bij het ophalen. Ook de medewerker van het plaatsingsbedrijf was kundig, vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijk en goed geregeld

Container was op tijd, nette chauffeur en ook simpel om weer op te laten halen

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.