Beoordeling is 8

Het leveren en ophalen ging super makkelijk, snel en fijn. Het ophalen was eerst afgekeurd op basis van de foto�s, maar de snelle klantenservice via Whatsapp loste dat zo op. Prima service�

Beoordeling is 10

Snel geleverd en tijdens gebruik makkelijk omgezet in een ander soort container

Alles ging super goed

Beoordeling is 10

Mijn ervaring wat top geregeld

Heel vriendelijke personal

Beoordeling is 8

Soms onduidelijk wanneer container geleverd, maar erg tevreden

Prefect

Beoordeling is 10

Container volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald. Vriendelijke medewerkers.

Beoordeling is 10

Keurige levering en snel na melding opgehaald.

Beoordeling is 9

Snel geleverd op gewenste plek in achtertuin voor slopen teras wat veel lopen bespaarde. Container gevuld en 2 dagen later weer opgehaald

Quick service, no hassle

Prima geen problemen op tijd dit was de 2e keer zou volgende keer weer doen

Goed en snel geregeld

prima!

Beoordeling is 9

Was prima geregeld, aanleveren en ophalen volgens planning!

Beoordeling is 10

Alles verliep soepel en snel, super!

Beoordeling is 9

Over het algemeen was de ervaring geweldig, het plaatsen van de container en het ophalen van de container gebeurde op de afgesproken datum. Ik had echter graag gewild dat de chauffeur me van tevoren had gebeld voor het plaatsen om de meest geschikte plaatsing te bepalen.

dik tevreden

Beoordeling is 10

Met betrekking tot praxis was het prima. Een container voor de deur is heel praktisch tijdens een verbouwing. Gedurende de huurperiode moest ik helaas wel voortdurend materialen uit de container halen van mensen die er grof vuil in gooiden.

Beoordeling is 8

Prima service. Alleen erg jammer dat er niet wat bitumen dakbedekking in de container mocht

Beoordeling is 8

Netjes op tijd gebracht volgned afspraak. Alleen het ophalen was een beetje rommelig maar na 3 mailtjes was de container ook zo weer weg met mijn oranje bouwzijl ????????

Beoordeling is 10

Snelle levering en na afmelden snel weer opgehaald. Prima service

Beoordeling is 10

Top! Super makkelijk geregeld, vriendelijke bezorgers. Als je de ruimte overhoudt die op de website staat vermeld, wordt de container zonder problemen geplaatst.

Beoordeling is 10

Top.op tijd gebracht en opgehaald

Fijn, snel en makkelijk!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.