Beoordeling is 9

Prima service, adequaat en flexibel bij aanpassing van beoogd schema

Beoordeling is 8

Bellen en de volgende dag stond de container klaar. afspraken met ophalen konden wat beter container 2 weken geleden afgemeld. gisteren opgehaald.

Prima, alles volgens afspraak

erg goed

Beoordeling is 1

wat een arrogantie

Beoordeling is 2

slecht. Container is bij het ophalen op de vrachtauto gezet. Vervolgens is deze er weer afgezet. Eerst 90 euro dokken en dan komen wij deze weer ophalen. Bijzonder, chauffeur geeft akkoord voor de container maar vervolgens door een arrogante miep van de praxis gebeld dat de container eerst afgeladen moet worden

Beoordeling is 1

slechte, moeizaam in communicatie. het is wel duidelijk waar het hen om draait en dan is niet klantvriendelijkheid

Beoordeling is 7

Correct en tijdig geleverd

Verliep prima.

Prima service!

Beoordeling is 9

Zeer vriendelijk en goede service

Positief

alleen maar positief hierover

Beoordeling is 10

Plaatsing en service was top, container kon zelfde dag nog geplaatst worden. Super blij mee. Toen hij eenmaal vol was wilde ik via het portaal een ophaalbericht versturen en foto's uploaden. De links die in de initiele mail stonden werkten echter niet, daarom moest ik eerst telefonisch aangeven dat de container vol was, vervolgens kreeg ik een nieuwe mail met link en deze deed het wel goed. Was iets makkelijker geweest als ik niet hoefde te bellen, desalniettemin, topservice.

Beoordeling is 10

Zeer goed, erg makkelijk en snel geregeld!

Prima service.

Beoordeling is 10

Snelle goede service, min punt was wel volgens praxis mocht er 20cm boven de bak, volgens dirix (bakverhuurder) maar tot aan de rand van de bak

Beoordeling is 10

Top erg tevreden en snel geleverd en snel opgehaald

Beoordeling is 9

Heel goed, makkelijk en snel

Beoordeling is 7

Niks op aan te merken

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.