Goede ervaring

Beoordeling is 9

Keurig op tijd gebracht en gehaald

Goed en duidelijk

Alles goed geregeld

Beoordeling is 10

prima service en snel geleverd en opgehaald eenvoudig te regelen ook

Beoordeling is 10

Prima volgens afspraak gebracht en gehaald

Beoordeling is 10

Via website snel geregeld. Duidelijke mailwisseling en ook weer vlot opgehaald.

Beoordeling is 8

Geleverd en opgehaald op afgesproken dag

Goed , netjes, zoals afspraak

Beoordeling is 10

Zeer tevreden over de aanvraag, service, web interface, brengen/halen en natuurlijk de container zelf. De container was netjes en perfect voor tijdelijke opslag meubelen. Bedankt!

Beoordeling is 10

Alles netjes op tijd en zowel aanmelden als afmelden loopt soepel

uitstekend

Prima contact,

Beoordeling is 8

uitstekend, goede service en snel

Super geregeld!

Beoordeling is 9

Super makkelijk geregeld, en netjes geplaatst en opgehaald

Beoordeling is 10

was zeer makkelijk met vullen en heeft voldoende ruimte

Beoordeling is 9

Gemakkelijk te regelen. Duidelijk welk materiaal kon worden afgevoerd. Snel geleverd en zelfs in onze smalle straat zeer secuur geplaatst.

Alles is keurig verlopen

Beoordeling is 10

Zeer goed. Snel geleverd. Het laten afhalen van de container is snel en makkelijk zelf te regelen.

Beoordeling is 8

Netjes op tijd geleverd en ook weer snel opgehaald na aanvraag tot ophalen.

Beoordeling is 10

Ontzettend goed geregeld allemaal!

Beoordeling is 9

Alles keurig en op tijd geregeld.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.