Beoordeling is 8

De container is op de afgesproken tijd geleverd en ook weer opgehaald

Beoordeling is 8

Container was er op de afgesproken dag. Zou wel handig zijn om op tijd te weten in welk timeframe hij komt. Voor de rest was hij snel en goed geplaatst en opgehaald. Ik had gebeld van te voren of 35m2 aan klinkers zou passen maar het was maar krap. We moesten echt netjes stapelen. De volgende keer zou ik een grotere bestelling

Beoordeling is 10

Regelen van een container gaat heel gemakkelijk. Werd keurig op tijd bezorgd. Laten ophalen verliep ook vlot. Prima service

Goede communicatie, netjes geregeld

Helemaal goed

Beoordeling is 1

Rand 30 cm hoog gemaakt. Inhoud een stuk lager. Dit ivm de stormen die we gehad hebben zodat vuil er niet uitwaait. Gezeik over extra kosten. Uiteindelijk betaald en werd de container na 8 dagen weggehaald. !!! Nooit meer een container van de praxis.

Bestellen was vlot geregeld

Beoordeling is 1

Het product was waardeloos. We bestelden een grote waterdichte meubelopslagcontainer. Het digitale bestelproces hing vast nadat we de betalding hadden uitgevoerd waardoor we meerdere keren contact hebben moeten opnemen of alles wel goed ging. Op de dag van levering kwam de chauffeur precies om 17:00; heel handig omdat we toen niet meer naar het kantoor konden bellen. Ook had de chauffeur zelf het initiatief genomen om op google maps te kijken of er wel een grote container op onze oprit kon passen en besloot zonder even te bellen gewoon een kleine mee te nemen. En dat terwijl de container helemaal niet op de oprit moest komen te staan. De container was ��n grote bonk roest waar het slot niet eens meer met de hand open ging. Dit moesten we doen door er met een zware hamer op te slaan. De container was ook niet helemaal waterdicht. Maar dit werd opgelost door er gratis zeilen bij te leveren. Kort samengevat zaten we opgescheept met een container die te klein was (terwijl we een grote hadden betaald) en waar je niet met een veilig gevoel je dure meubels in op wilt slaan. De klacht werd schandalig slecht in behandeling genomen. Pas na enorm veel aandringen voor een compensatie hebben we uiteindelijk maar een aanbod geaccepteerd omdat we van het gezeur af wilden zijn. Er werd ons ook verteld dat dit type container door het hele land ingezet werd als meubelopslagcontainer, dus ik kan iedereen afraden om dit hier aan te schaffen. Ik was altijd een tevreden klant van Praxis, maar sinds dit avontuur kom ik er niet meer graag.

Beoordeling is 10

Alleen goede ervaringen. afspraken worden nagekomen. container op afgesproken tijdstip geleverd en ook weer opgehaald.

Beoordeling is 8

perfect, prima aan de afspraken voldaan

Vlot geregeld

Beoordeling is 9

Erg goed! Kwamen op afgesproken tijden, ik werd netjes gebeld. Volgende keer overweeg ik zeker om weer een container bij Praxis te huren.

Beoordeling is 10

Kundig en snel geholpen, verloop van de bestelling tot ophalen container goed kunnen monitoren nav berichten.

Beoordeling is 10

Snel een reactie en dat is erg prettig

Beoordeling is 10

goede service, denken met je mee

Beoordeling is 10

Komt professioneel en accuraat over.

Beoordeling is 2

misschien een tweede kans waar maar eerst even vergeten...

Beoordeling is 8

Erg positief, snel geregeld en vriendelijke chauffeur bij levering!

Goede afspraken kunnen maken

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.