Beoordeling is 8

Erg positief, snel geregeld en vriendelijke chauffeur bij levering!

Goede afspraken kunnen maken

Super goed

Beoordeling is 9

op tijd geleverd en opgehaald

Beoordeling is 9

Alles wat heel makkelijk en goed te regelen.

Goede service.

Beoordeling is 9

Goede afspraken, zeer vlotte levering, schappelijke prijs ( fijn dat de container voor de afgesproken prijs 8 weken blijft staan ) en zeer overzichtelijke site. TOP

Beoordeling is 1

Slecht slecht slecht! Nooit meer!!!

Beoordeling is 10

Er werd goed meegedacht en ervoor gezorgd dat we nog de zelfde dag een container hadden, top service

Beoordeling is 1

Slecht houden zich niet aan de afhaal datum

SLECHT SLECHT SLECHT!!!

Prima en sneller service

Beoordeling is 10

Prima gegaan met de container. Wel een aparte ervaring, er werd gegraaid in de container en spullen bijgegooid die we niet kenden. Verbazend.

Heel goed bedrijf

Best goed

Prima geregeld.

uitstekend

Beoordeling is 5

Prijsverhouding is goed. Afspraken omtrent brengen en halen in gewenste dagdelen is een drama!

Beoordeling is 1

�400 euro betaald voor de saus hun hebben mij genaaid mensen opletten niemand hier iets bestellen

Beoordeling is 2

Het is jammer dat de container niet geleverd wordt op het door mij gewenste dagdeel. Vraag was zo vroeg als mogelijk in de ochten. Antwoord was dat zij daar rekening mee zouden houden. Oplossing is dat ik de container miscchien voor 14.00 uur geleverd krijg. Nu staan er 2 mensen stil en dreigen van het werk weg te lopen.

Beoordeling is 10

Ik had telefonisch contact met Sjoerd. Hij heeft mij goed geadviseerd en kon op zeer korte termijn nog een container regelen.

Goed.

Super tevreden

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.