Beoordeling is 10

top. op tijd geleverd en op tijd opgehaald!

Correct behandeld goede service

Beoordeling is 6

Het plaatsen van de container ging in goed overleg helaas toen de container werd opgehaald heeft deze man zich niet even gemeld erg jammer

Geweldige service

Beoordeling is 10

Super ervaring. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden correct nagekomen.

Beoordeling is 7

Beoordeling is 10

Duidelijke informatie. Snelle service. Via klantportaal eenvoudig zelf alles te regelen voor ophalen / wisselen.

Beoordeling is 10

Ik ben tevreden over de service en dienstverlening van de praxis kluscontainer. Afgeleverd en opgehaald op de afgesproken tijdstippen en een klantvriendelijk online portaal om zaken te regelen. Ik zou deze dienst zeker nogmaals afnemen.

Prima service, snel geregeld

Perfect Bedankt!

Beoordeling is 2

Slechte service, **********!

Beoordeling is 9

Snel geregeld en geleverd. Netjes volgens afspraak.

Beoordeling is 9

Netjes en goede communicatie over levering en ophalen.

Beoordeling is 10

Snelle levering, makkelijk en betaalbaar

Beoordeling is 4

Graag betere communicatie over afneting van een 6 kuub container. Onze houten planken pasten niet in deze variant. Bezorger zou ons bellen maar heeft dit niet gedaan. Hierdoor werd container op verkeerde plek gezet. Ook moest klep naar andere zijde. Hierdoor extra werk gehad met inladen. Hoop dat jullie deze feedback gebruiken voor verbe****** van jullie dienstverlening!

Beoordeling is 10

Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. De telefonisch medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!!!!

Beoordeling is 8

Snel en makkelijk geregeld. Wij wilde graag vroeg de container hebben en hem opdezelfde dag ook weer opgehaald hebben. Dit kon geregeld worden, het kost iets meer maar wel een fijne service!

Beoordeling is 10

Prima service en een mooie prijs.

Beoordeling is 8

Snelle levering en ophalen ging ook vlekkeloos

Goed gegaan????

Beoordeling is 10

Snel en helder maatwerk, erg fijn.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.