Beoordeling is 10

Het bestellen van de klus container ging heel makkelijk.

Beoordeling is 10

Fijn en helder bedrijf. Alles was duidelijk en container werd netjes bezorgd op de afgesproken dag en de chauffeur was een erg vriendelijke meneer.

Beoordeling is 10

Prima; container keurig voor op de oprit geplaatst; snel weer opgehaald.

Alles was prima geregeld

Goed bereikbaar en Prima service

Beoordeling is 8

Goede prijs, komen afspraken na, flexibel en prettig telefonisch contact

Perfect!

Beoordeling is 10

Goede service nette en vriendelijke medewerker. Contact telf is ook 100% als ik weer eens 1 nodig heb ga ik weer naar jullie Mvg maureen

Beoordeling is 9

Prima communicatie, snel geregeld.

Beoordeling is 6

Na bestellen bevestigingsmail met dtg. Daarna verandering omdat planning geen container had en andere dtg. Voor ophalen bevestigingsmail met dtg. Na 2,5 week na die datum opgehaald na een mail van mij.

Beoordeling is 9

Erg gemakkelijk om een container te regelen en weg te laten halen.

Beoordeling is 6

Op zich goed, maar het zelf inplannen heeft geen zin, praxis komt zowel met brengen en halen met een andere datum. Dus dat vind ik minder goed.

Moeiteloos en soepel

Beoordeling is 8

Duidelijk eenvoudig en goede service ondanks kleine foutjes aan mijn kant.

Top geregeld

Beoordeling is 7

Overzichtelijke website, Graag wat meer uitleg over de toegestane inhoud van de containers. Dubbele communicatieberichten over de reservering en levering, etc. Dit ervaar ik als onprettig. Fijne telefonische communicatie. En uitblijven communicatie nadat de container is opgehaald. Dit had juist wel gemogen. Al met al, juiste container maar communicatie mag beter.

Beoordeling is 5

Wel ok, rare �chat� communicatie na het verzoek bij het ophalen.

Beoordeling is 8

Bestellen was eenvoudig. De gewenste leverdatum kon niet gerealiseerd worden. Werd 1 dag later. Afspraak was voor 12.00 uur leveren. Werd helaas pas 15.30 uur. Ophalen goed en snel geregeld.

Beoordeling is 5

Beoordeling is 10

Prima levering op tijd en wat is besyrkd

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.