Beoordeling is 10

Snel en soepel geregeld. Makkelijk te huren, bij vragen is de klantenservice direct bereikbaar en volgens afspraak weer opgehaald.

Beoordeling is 8

Duidelijk hulp van de medewerkers van praxis

Beoordeling is 9

Goede levering, makkelijke communicatie en soepel verloop hij het ophalen

Beoordeling is 7

Beoordeling is 4

Matig, totaal geen communicatie. Zowel brengen als halen geen telefoon gehad.

Prettig

Beoordeling is 10

Only difficulty was to chose type of container. Everything else was so easy.

Snel en makkelijk geregeld

Good experience

Beoordeling is 2

Ik heb deze gevuld met boomwortels en korte stammetjes wat al aardig verrot en bruin was geworden door de winter buiten te hebben gelegen. Volgens Praxis geen tuinafval maar sloophout. Vervolgens moest ik dus extra betalen voor het ophalen. Wat nog niet is gebeurd twee keer een afspraak gemaakt en twee keer niet op komen dagen. Zeer slechte service en komen hun afspraken niet na. Ook het plaatsen verliep niet volgens plan ook een dag te laat. Amateuristische planning bij Praxis.

Beoordeling is 8

Super snel geregeld en snel weer opgehaald

Prima alle afspraken nagekomen

Awesome experience

Beoordeling is 5

Bij bezorging bleek dat het bedrijf die de container kwam brengen geen 10 m3 puinbak mocht plaatsen. Max 6m3..10 m3 wordt te zwaar

Beoordeling is 8

Het enigste minpunt dat Ik kan noemen is dat de container op een te vroeg tijdstip was gebracht dan het afgesproken tijdstip. We zijn een kinderopvang gelegen bij een school dus qua veiligheid had ik gevraagd na 9u te komen. De container werd echter al iets na 8 uur gebracht.

Beoordeling is 8

Alles was goed geregeld volgens afspraak en over de communicatie ben ik te vreden.

Beoordeling is 10

het is makkelijk te bestellen en word snel geleverd en ook snel weer opgehaald

Beoordeling is 8

Was snel en makkelijk te regelen.

Beoordeling is 6

Levering op halen was niet op een vaste dag, werd een schatting gegeven en dit was onhandig. Verder staat op de container geen hete vloeistoffen en � maar stond er niet op dat er geen hout in mocht, die moesten we achteraf eruit halen. Dus wat er wel in en niet in moet is niet helemaal duidelijk aangegeven.

Erg goed en snel

Beoordeling is 5

goed bevallen

Beoordeling is 7

Beoordeling is 10

netjes op tijd geleverd, precies op de afgesproken plaats en weer binnen 1 dag na verzoek opgehaald

Verliep soepel.

Good service

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.