Alles verliep goed.

Goede service.

ging soepel

Beoordeling is 10

Snel geleverd en opgehaald voor een hele goede prijs, zijn zeer tevreden.

Beoordeling is 10

Makelijk geregeld. En ze komen hun afspraken na

Alleen maar lof! Super!

Beoordeling is 8

Duidelijke communicatie over brengen en ophalen.

Beoordeling is 8

Prima op tijd geleverd en weer opgehaald

Helemaal top

Beoordeling is 2

Afgekloven oude net niet uit elkaar vallende ijzerbak. Ook ophalen is een ramp. Container staat er nog steeds en kan geen datum gegeven worden wanneer hij precies opgehaald wordt.

Beoordeling is 7

ervaring was prima, ruimte zat in de 6m3 bak, dus goed geadviseerd.

Beoordeling is 10

De container was snel geplaatst het ophalen duurde wat langer.

Beoordeling is 6

Zeer slecht verkeerde container geleverd en geen compensatie gekregen voor het verschil met de container die ik heb gekregen want ik heb namelijk een 10 kuub Open Container gekregen Ik vind dit heel slecht en echt schandalig en omwisselen ho maar

Beoordeling is 3

Tussen 8 en 12 zou de container geleverd worden. Hele dag gewacht. Container kwam uiteindelijk pas rond 18 uur. Niet een tijdslot afspreken die je niet na kunt komen.

Beoordeling is 4

Voor het plaatsen van de container heb een avond en een dag drie parkeer plaatsen vrij moeten houden een dag vrij genomen Want de container zou die dag tussen 12.00 en 18.00 gebracht worden (ik heb naar de de vervoerder gebeld) Dan wordt er rond 15.30 gebeld dat er die dag geen container kwam! Betekend dus weer een avond en een nacht drie parkeerplaatsen vrijhouden En ik moest er rond 7 uur de andere dag zijn Om de container in ontvangst te nemen ( Verplaatsen van auto 's) Kortom niet fijn graag zou ik enigzins gecompenseerd worden voor mijn vrije dag Het betrof het leeghalen van een woning ivm overlijden

Beoordeling is 10

Snel in leveren en ophalen.

Beoordeling is 9

Goed en snel geregeld

Beoordeling is 8

Optijd geleverd. De container was wel wat doorgeroest. En nog niet opgehaald na 3 dagen

Beoordeling is 10

Zeer goed, in overleg netjes neer gezet

Beoordeling is 10

Kon snel geplaatst worden. Op het moment van plaatsing wordt nog even details met mij doorgenomen.

Beoordeling is 8

Levering container perfect , ophalen na aanmelden volle container duurt te lang.

Beoordeling is 9

Snel geregeld en afspraken goed gegaan.

Beoordeling is 10

Alles perfect verlopen. Chauffeurs waren correct, communiceerden duidelijk en waren vriendelijk. Zowel bij het afleveren als het ophalen van de container

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.