Uitmuntend

Beoordeling is 10

Prima geregeld, netjes geleverd en opgehaald op afgesproken dagen.

Beoordeling is 6

Matig qua ophalen: container opgehaald en alles wat er naast gevallen is bij optakelen gewoon laten liggen. Schandalig!

Beoordeling is 1

Was eerst goed totdat ze de container op kwamen halen en onze auto door een losschietende pen beschadigd werd, kan altijd gebeuren , maar de chauffeur raapte de pen op tussen de stukken van onze tankdop en dacht dat niemand het gezien had en is gewoon weg gereden, gelukkig had mijn buurvrouw het gezien en die kwam gelijk naar ons toe , toen de chauffeur wegreed, Heel verbaasd omdat ze dacht dat hij zn auto aan de kant ging zetten om navraag te gaan doen van wie de beschadigde auto was. Navraag bij Hartog containers heeft hij gezegd dat hij het niet gemerkt heeft, nou dat maak je mij niet wijs want hij gooide de ijzeren pen in de container die hij van de grond afpakte. Heel jammer dat er zulke mensen bestaan, je bent hier toch voor verzekerd ? Hij moet nog blij zijn dat we de politie niet ingeschakeld hebben voor doorrijden na schade.

Beoordeling is 10

Net voor de middag gebeld en rond zes uur al de container bezorgd. Super service,vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling is 4

Beoordeling is 9

Top! Met een belletje word de container geleverd op het adres en krijg je offerte in de mail, vervolgens wordt hij tijdig geleverd en met een belletje is hij binnen een dag weer weg! Top service??

Positief

Beoordeling is 10

Mauel in Dalfsen is een topper!

Beoordeling is 10

Goede service en snelle levering voor een goede prijs

Beoordeling is 10

Fijne snelle service en levering

Beoordeling is 7

Perfect geregeld

Prima alles was duidelijk

Beoordeling is 10

Vriendelijk aan telefoon , komen afspraak na

Goede service en communicatie

GOED

Beoordeling is 9

uitstekende service; zowel telefonisch als op internet

Goed geregeld

Beoordeling is 10

Makkelijk en snel zonder gedoe

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.