Laden reviews...
2.569 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat Praxis overwegend positief werd beoordeeld met snelle levering en vriendelijk personeel. Er zijn wel klachten over planningsvertragingen en communicatie. Over het algemeen bleef de service betrouwbaar en betaalbaar, met veel tevreden klanten.
Prima. Jammer dat op de site wel zaterdag als afleverdafum wordt aangegeven, maar het uiteindelijk niet mogelijk is. Er wordt wel snel gehandelt, maar jammer dat als je niet thuis bent bij het ophalen dat er geen bevestiging wordt gegeven en als je er achteraan gaat de klantenservice aan jou vraagt of de container opgehaald is.
9 May 2021
Snelle en duidelijke service
Reviewschrijver
Snel te regelen n snel geplaats
Reviewschrijver
Hele goede ervaring en precies wat ik van het bedrijf verwacht,zou zeker een volgende keer als ik een container nodig heb weer bij dit bedrijf bestellen
slecht
Beveelt niet aan
Snel, klantvriendelijk, duidelijk
Reviewschrijver
makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd en snel weer opgehaald
Supergoed
Very good!!
Heel goed!
Reviewschrijver
Fijne mensen die je goed helpen.
Reviewschrijver
Goed netjes op tijd geleverd
Goeie Survies en zijn vriendelijke te woord gestaan . Top
Goed geregeld
Reviewschrijver
Goede service en snelle behandeling klantgericht
Topservice, tegen leuke prijs
Reviewschrijver
Snelle en nette levering. Chauffeur controleerde nog of alle stenen in de container konden. Container werd weer netjes opgehaald op de afgesproken dag.
Reviewschrijver
Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout.
Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf.
Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus.
Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen