Beoordeling is 10

Prima, heldere oplossing. Container snel geleverd en weer opgehaald

Erg flexibel

Beoordeling is 1

Zeer slech woirdt niet opgehaaldt bezorgin woordt ook niet gedaan wat er afgesrooken woordt alls ik klaar ben met deze conteners doe ik geen zaken meer met juli

eerste keer goed gaan

Snel, makkelijk, duidelijk

Helemaal prima

Snelle en vlekkeloze service

n

Beoordeling is 10

Snelle en goedkope oplossing om van het afval af te komen.

Beoordeling is 7

In eerste instantie prima service, echter bij ophalen van de container bleek er een probleem. Er mocht geen aarde in de container. Dit zouden jullie op de site moeten vermelden. Zo'n belangrijk onderdeel wat niet in de container mag, zou echt op de 'mag niet in de container' lijst moeten staan. Die lijst is eindeloos dat begrijp ik, maar aarde is zo'n essentieel onderwerp wat niet afgevoerd mag en kan worden in een container, dat het of op die lijst of aan de telefoon gevraagd moet worden. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik een tuin ging leeghalen. Nu heb ik de container leeg moeten scheppen, hiervoor heb ik extra kosten moeten maken. Namelijk een auto met trekhaak en aanhanger huren, plus die mannen die mijn tuin kwamen leegmaken dubbel zo lang inhuren. Die kosten waren niet onvoorzien geweest als jullie daar betere communicatie over geleverd zouden hebben. Daarom zou ik de kosten met jullie willen delen. Graag hierover contact opnemen aub met mij.

Niets op aan te merken

Beoordeling is 10

Heel erg goed. alles verliep volgens afspraak.

Beoordeling is 1

Slecht, volgens mij kreeg ik een 3 kuub ipv 4 zoals besteld en betaald. Werd door ander bedrijf geleverd. Onvriendelijke man van praxis zei dat ik het met dat bedrijf moest regelen terwijl ik contract heb afgesloten met en bij praxis. Slecht en grof behandeld en klaar met praxis. Nooit meer.

Gewoon goedm

Beoordeling is 10

Beste service ervaring die ik ooit heb opgedaan.

Goede en snelle service

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.