Nvt

Nvt

Prima geregeld via Praxis

Op de afgesproken datum werd de container geleverd. Ik had een container van 3 kubieke meter besteld voor bouw- en sloopwerkzaamheden. Echter, er werd een container van 6 kubieke meter geleverd, tegen hetzelfde tarief als een container van 3 kubieke meter. Na de afmelding van de dienst werd de container prompt en correct opgehaald.

Prettig en snel

Regelen was makkelijk. De communicatie daarna volledig en op tijd. De chauffeur was aardig en hield rekening met de omgeving. Laten ophalen ging zonder moeite.

Alles volgens afspraak verlopen.

Het is bijzonder tegenwoordig maar alles is perfect verlopen.

Het werkt gewoon

Via Praxis een kluscontainer bestellen is eenvoudig en duidelijk. Plaatsing en ophalen gaat als vanzelf en hoef je meestal niet voor aanwezig te zijn. Ben van A tot Z ontzorgd.

Een dingetje van aandacht, betere tijdsafspraak. Erg onduidelijke manier van communiceren en niet teruggebelt worden

Snel geleverd, ophalen ging minder soepel.

Het bestellen van de kluscontainer ging makkelijk en levering kon direct de dag erna. Om de container op te halen moet je foto's maken anders kun je geen ophaaldatum doorgeven. Wij wisten vooraf al op welke datum we wilden ophalen en het zou fijn zijn als je dit ook al zonder foto's kan doorgeven en 24 uur vooraf dat alsnog kan doen. Wij hebben daardoor 2 dagen vooraf een datum doorgegeven (7 dagen gebruikt). Omstreeks 14u op de ophaaldag kregen wij een email dat de ophaaldatum verplaatst werd. I.v.m. een geplande verhuizing niet wenselijk, maar begrip voor de situatie (gebrek aan personeel aldus de klantenservice). Afgesproken dat er dan z.s.m. in de ochtend, uiterlijk voor 9 uur, zou worden opgehaald. Op de ophaaldatum voor de zekerheid nog even gebeld om dit te verifieren. Er was in eerste instantie niets bekend. Later gaven ze door ophalen tussen 9-11 uur. Na heel veel telefoontjes van ons & verhuisbedrijf zijn ze alsnog voor 9 uur geweest. Prima dat jullie e.e.a. verplaatsen, maar houdt ook rekening met de klant. Deze gang van zaken leverde bij ons extra stress en onrust op en verhuizen is al stressvol genoeg.

Snelle plaatsing en ook snel opgehaald

Is super gegaan. Ver boven verwachting. Werd ook netjes gebeld door de chauffeur vlak voor plaatsen

Snel, duidelijk en makkelijk

Prettige en duidelijke informatie op de website, zeer eenvoudig te bestellen en boeken. Vriendelijke en vrolijke levering, goede plaatsing rekening houdend met omgeving. Nette bak, duidelijke regels en na het vullen ook zeer snelle afspraak om de bak weer op te halen. Ophalen ook weer erg prettig, vriendelijke en vrolijke meneer. Prijstechnisch ook heel erg fijn.

Prima geregeld

Complimenten aan de chauffeur! Erg vriendelijk en heel erg behulpzaam

Had voor wat laatste spullen nog een kleine container nodig. Deze werd snel geleverd en op aanvraag ook weer snel opgehaald. Vorig jaar met een grotere container ging ook uitstekend.

Makkelijk online te regelen

Goede service. Enige verbetering is dat het voor mij makkelijker is als er een specifiekere tijdsaanduiding gegeven kan worden voor brengen / ophalen van de container dan alleen de dag.

Zeer slecht

Ik zal dit bedrijf niet aanraden. Er zijn genoeg aanbieders en zelfs voor iets goedkoper prijs vele malen meer goede service leveren dat dit. Dit bedrijf moet eerst leren om de gemaakte planning na te komen en niet iedere keer met een smoesje en excuses mail te komen.

Snel geleverd en weer opgehaald

Container besteld, volgende dag stond ie er. Werd nog voor mij omgedraaid. Gebeld voor ophalen, volgende dag was ie weg. Goede ervaring dus!!

Snelle verwerking en goede service

Prima dienstverlening, verliep duidelijk en vlotjes

Niet zo goed als ik in de recensies gelezen heb

Ik ben ervan op de hoogte dat er regels in de voorwaarden staan dat er geen harde afspraken gemaakt kunnen worden. Maar als je op je website vermeld "jij Klust, wij regelen de rest" en we communiceren helder over plaatsing en ophalen" dan is dat zeker niet mijn ervaring. Dat de container niet tussen 7:00 en 12:00 kwam maar om 14:30, oke daarin zijn ze gedekt door hun regels. Alleen was ik steeds degene die moest bellen, 1 x om 9:30, 1X om 11:55 en 1x om 13:55, en als er gezegd wordt, dat ze er gegarandeerd om 14:00 zijn en ze zijn er nog niet en je krijgt dan te horen dat de chauffeur zijn verplichte pauze heeft, wat ook nog kan, waarom wordt er dan niet vanuit deze organisatie zelf even contact met ons opgenomen. Uiteindelijk kwam de chauffeur om 14:30, zeer aardige man overigens, maar die gaf de planning de schuld. De meneer die ik overigens aan de telefoon kreeg was ook zeer vriendelijk maar ik zou, op basis van deze ervaring, niet meer met Praxis-kluscontainer in zee gaan. Het kan gewoon vette pech geweest zijn en ik heb dan ook mijn ervaringen naar de klantenservice gemaild maar vond hun reactie inhoudelijk niet op zijn plaats. Het kwam erop neer dat zij zich volledig ingedekt hebben qua regels maar voor mij hun woorden op de website niet nakomen. Ik heb een creditnota ontvangen van 30 euro en geen inhoudelijke reactie, alleen maar wat ik niet goed gelezen zou hebben. Een iets vriendelijker reactie was op zijn plek geweest.

snelle levering en ophalen

De container kwam op de afgesproken dag en tipstip. Alles werd keurig netjes neer gezet en ook opgehaald. Erg aardige chauffeur

Alles verliep volgens afspraak

Geen problemen snel geregeld

De chauffeur kwam bij ophalen nog vragen of het wel klopte omdat de container niet vol was. Heel attent. Alles op de afgesproken tijd geregeld zowel brengen als halen.

Alles zoals gepland

Goeie prijs en afspraken nagekomen

Geweldig!

In een woord top Erg makkelijk te reserveren via de app. Vriendelijk personeel die de container komt brengen en halen.

Goed geregeld

Volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald.

Snel geregeld, heldere communicatie

We konden al snel een container laten plaatsen. De vriendelijke chauffeur hield ons op de hoogte van tijdstip van aankomst.

We zijn heel snel geholpen door Praxis.

Onlangs een container gehuurd via Praxis en echt heel tevreden. De communicatie was super en we hadden voor onze schoonmaakbedrijf FrisGo al de volgende dag een container nodig dat hebben ze snel en goed geregeld. We konden tussendoor ook makkelijk afstemmen over de plaatsing, wat erg fijn was. Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken. Dankjewel!

Uitstekende service

Binnen een dag geleverd en binnen een dag na aanmelding dat hij vol zat weer opgehaald. Prima service!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.