Container is nog niet opgehaald

Tot op heden wacht ik op het ophalen van container, inmiddels boetes ontvangen van gemeente.

prima service

Alles netjes op tijd

Prima service!

Handig online besteld en weer op laten halen.

Kreeg alleen niet altijd antwoord op mijn vragen via klantportaal. Telefonisch prima geholpen door de dame in kwestie

Rampzalig

De opkomst de site genoemde containers in mijn regio niet leverbaar. Omruilen container vertraagd omdat men de betaling(wel gedaan) niet binnen had, was dus over het hoofd gezien. Ophalen volle container duurde een week. Foutje met QR code aan Praxis zijde. Tegelwerk in tuin dus een week nagenoeg stil. Kortom NOOIT MEER VIA PRAXIS

De bak was ruim en op tijd geleverd

De chauffeur heeft de bak op tijd geleverd die wij voor de tuin nodig hadden. Er werd meegedacht over de stappen en dat was fijn.

Zo makkelijk te bestellen!!

Ik had al bij een paar andere aanbieders online gekeken... allemaal ingewikkeld en gedoe. Dit ging erg vlotjes en heel duidelijk hoe je moet kiezen, de voorwaarden... En een top service van brengen en halen!

Snel geregeld en geleverd

Hier vond ik de container die ik nodig had door de handige keuzehulp. Concurrerend in prijs en verder netjes afgehandeld.

Gemakkelijk online te bestellen.

Makkelijk te bestellen container. Goede online communicatie. Ik had een tweede container besteld nadat ik een afspraak had gemaakt om de eerste op te laten halen een dag van te voren. Et wordt gecommuniceerd via mailcontact dat het ophalen soms enige vertraging op kan lopen. Daar zat ik wel over in de stress, want...is er dan wel ruimte voor een tweede? Dag van levering van de tweede blijkt de container gewoon te zijn gewisseld! Nou dat is super!

Toppie

Alles netjes volgens afspraak goede informatie en redelijke prijs toppie

Snel en goed

Prima service , zouden alleen ff bellen van te voren en dat was niet zo .

Alles was prima geregeld

Afspraken goed nagekomen, ophalen ook prima.

Duurde lang

Als je een tijdsindicatie kan aangeven is het toch prettig als deze enigzins klopt. Ik gaf aan het ochtend blok tot 12 uur, de bak arriveerde om half 4.

Avoid by all means

When I ordered the container, the company stated they would bring it to me on the following day. Finally, they brought it 3 working days later to a wrong place. The driver didn't call me, when he brought the container. All the attempts to connect to the customer support and solve the problem was vain. They kept promising that they would call back, but never did it. After all, took shamelessly money for their own mistakes. The grade "1" is a lot. Pity, there's no 0 or even a negative scale. I cannot recommend any other service, but when you are looking for container rentals, just skip the results for Praxis-kluscontainer.nl. Avoid them by all means.

Super ervaring

Goedkoop en geweldige service

Goede ervaring

Makkelijk te gebruiken online portal. Container is snel gebracht en ook weer opgehaald.

Very rude and non transparent

I wish I could give zero , pathetic customer service , I had removed all the wood but was charged 210 euros for small pieces, this was done by workers and not by me will never ever use Praxis very bad service

Mooi op tijd geleverd, ophalen had sneller gemogen.

Bak werd perfect op tijd geleverd. Het ophalen duurde wat langer. Verder goed geregeld.

Goede ervaring, geen klagen

Alles is goed gelopen!

Container na ruim een week nog steeds niet opgehaald

Meerdere keren gebeld, extra bedrag over gemaakt, meerdere malen belofte gehad dat de container opgehaald zou worden maar deze staat er nog steeds.

Makkelijk geregeld en op tijd gebracht en opgehaald.

Onterechte willekeurige toeslag

Op basis van de foto werd er een toeslag gevraagd op een grofvuicontainer, die toch al de hoogste prijs heeft. Container bevatte volgens de medewerker te veel zand. Het was kiezel wat boven op het grofvuil lag. Maar de medewerker bleef eigenwijs. €300 was de meerprijs. Totale willekeur... ik dacht... ok ik wil asap van die container af en nooooiiit meer Praxis kluscontainers

Container wordt maar niet opgehaald

Ik heb meer dan een week geleden aangevraagd om de container op te halen en hij staat er nog steeds. Het ophaal proces gaat heel moeizaam, in tegenstelling tot het huren, dus was super goed geregeld.

**** service, **** ervaring. Erg onproffesioneel. Hou het gewoon bij jullie bouwmarkten.

Zeer slechte ervaring Slechte service Uiterst onprofessioneel

Kan beter maar is voldoende.

Bestellen en aflevering van 6m3 container ging perfect, alleen de afspraak om de container op te laten halen werd wel per mail bevestigd maar de daaropvolgende twee dagen kreeg ik steeds s'nachts een update van dat de ophaaldag verplaatst was naar de dag erna. Hierdoor had ik veel moeite om de parkeerplaats die tijd lang vrij te houden.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.