Beoordeling is 10

Goede service en snelle levering

Beoordeling is 8

Erg snel, professioneel en goed.

Naar tevredenheid geregeld

goed geregeld

Beoordeling is 7

Container keurig op tijd gebracht en gehaald. Container alleen aan de voorkant wel erg laag zodat het moeilijk vullen was zonder het er uit te laten vallen

Beoordeling is 10

Goede service, perfect geregeld allemaal!

Beoordeling is 10

Snelle levering van de containers, en ook snel weer opgehaald! Prima service, ook toen we vragen hadden. Dus ook goed geholpen door de medewerkers doe achteraf de telefoon zitten!

Beoordeling is 10

Onze ervaring bij het huren van een kluscontainer was prima. Er is op tijd geleverd en op tijd opgehaald. Keurig volgens afspraak.

Beoordeling is 10

Komen de gemaakte afspraken, zoals het hoort, na.

Beoordeling is 10

Perfect .alles is mogelijk. Goede chauffeur ??

Beoordeling is 10

Ik ben met name tevreden over de uitvoerder. Dat is niet praxis zelf.

Beoordeling is 9

Snelle service, komen afspraken na.

Beoordeling is 4

Alles was prima en op tijd alleen kosten voor 5 dagen huren 480� is te veel. Dat valt tegen.

Beoordeling is 8

Snelle en makkelijke communicatie. Alles zo geregeld

Beoordeling is 1

Het begon allemaal heel goed. De bak werd op tijd geleverd. Heb dezelfde dag nog gebeld dat de bak vol is en deze opgehaald kan worden. Aan de telefoon vertelde zij mij dat de bak maandag opgehaald zou worden. Maandag niemand geweest. Dinsdag niemand geweest. Woensdag was de chauffeur er en heeft de bak laten staan omdat hij deze niet mee kon nemen. Weer gebeld en deze zou donderdag opgehaald worden. Wederom niemand geweest. Uiteindelijk is de bak vrijdag, precies een week later opgehaald. Van te voren aangegeven indien de chauffeur op route is mij een half uur van te voren te bellen. Dit is uiteraard niet gebeurd. De parkeervakken heb ik afgezet naast de bak maar kan dit natuurlijk niet de hele week doen. Kreeg vervolgens een extra rekening omdat de chauffeur de bak niet mee kon nemen. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice inzake de extra rekening en ik moet nog steeds terug gebeld worden. Petje af voor de communicatie. Ik zal in ieder geval nooit meer een bak huren hier.

Beoordeling is 9

Zeer goed bevallen. Duidelijke informatie, alles volgens afspraken geleverd.

Beoordeling is 8

Mijn ervaring met de service is goed, maar ik had gevraagd of de container in de middag geleverd kon worden. Ik werd echter om 06:50 uit mijn bed gebeld dat de container er in 10 minuten zou zijn.

Beoordeling is 10

Erg prettige ervaring, (on)mogelijkheden duidelijk vermeldt op de website, bezorgen en ophalen exact conform opgegegeven wens. Top!

Beoordeling is 8

Positief netjes neergezet op de oprit, en ook weer netjes opgehaald . Ook de datum netjes aangehouden zowel met brengen alsook het ophalen.

Goed. Geen klachten.

Beoordeling is 8

Op zich goede ervaring echter jammer dat moment van ophalen niet is gehandhaafd en dat ze een dag later kwamen ophalen en omdat op die dag niemand aanwezig zal, de ketting is doorgeknipt om op de bouwplaats te komen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.