Beoordeling is 10

Super goede service! Snelle levering en ophalen.

Beoordeling is 9

Meedenken en snel regelen door de medewerker.

Beoordeling is 9

Prima communicatie, je wordt eerst gebeld dat er binnen een bepaalde tijd een container geplaatst wordt. Hele aardige medewerker

Beoordeling is 10

Recht voor de deur en zonder problemen opgehaald. Alles op de afgesproken tijd. Prima!

Beoordeling is 8

We hebben geen bijzonderheden hierover, de container is bezorgd en weer opgehaald, prima

Beoordeling is 2

Ik heb een extra factuur gekregen omdat het mij (als vrouw?) onvoldoende duidelijk is wat puin is/wat bouwvak is. De extra factuur is hoger dan dan de oorspronkelijke. Ik vind dit niet in verhouding. De container is daarnaast niet zoals beloofd op vrijdag maar op maandag geleverd. Dat kan/mag wel? Verder ben ik echt naar te woord gestaan door Michelle. Leidinggevende heeft gezorgd dat we �42 minder hoeven te betalen, de kosten voor een matras vallen weg. We zijn nu 8 weken aan t verbouwen in ons nieuwe huis waar nog geen matras in ligt....Niet van ons dus.

Beoordeling is 7

Het is netjes afgeleverd en opgehaald. Maar ik ben niet mee eens. Op het manier van asbest. Als ze denken dat het asbest is, handel ze. Maar vraag je een keuringsrapport of het asbest is, kunnen ze dat niet geven.

Alles keurig geregeld

Goed en snel

Beoordeling is 9

Duidelijke communicatie en duidelijke afspraken kunnen maken.

Beoordeling is 6

Het bestellen ging moeilijk. met aanmelden inlog code/naam die later niet herkend werd (div. x ) Ook kon er niet met creditcard betaald worden. Uiteindelijk naar de Praxis , met 3 pers. naar leverancier bellen. moest uiteindelijk geld overmaken naar via mail verkregen bankrekening nr . Dit heeft al met al 4 uur geduurd ...Waarom er niet bij de Praxis vestiging betaald kon worden snap ik niet. De levering en ophalen van de container ging prima.

Beoordeling is 1

2 Containers voor �310 besteld. Achteraf een factuur gekregen van �500 voor.het verwerken van afval? **********!!! Ze sturen je een factuur achteraf zonder duidelijke berekening van de kosten. NOOIT BESTELLEN VIA PRAXIS. ZE WERKEN MET R2recycling TOTAAL NIET TE VERTROUWEN. chauffeur belt nog naast mij met kantoor. Of de container mee mag vanwege zand erin. En dat mocht. En dan krijg je �500 achteraf. Alsof het niets is. Terwijl zand erin mocht 5%. Ik kan me niet voorstellen dat een container voor 8 weken �155 kost. En dat je dan achteraf nog �500 factuur krijgt. Containers hebben nieteens 2 weken gestaan. BELACHELIJK!!!

Beoordeling is 7

Snelle levering heel fijn..

Beoordeling is 10

Besteld geplaatst en weer opgehaald zonder problemen

Goede service, snelle levering

echt prima!

Beoordeling is 10

Doen wat ze moeten doen. Container plaatsen en weer ophalen!

Beoordeling is 10

Prima. Alles snel en correct afgehandeld volgens afspraak.

Beoordeling is 9

Prima... alles volgens afspraak verlopen

Beoordeling is 9

Fijne samenwerking en netjes op tijd

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.