Prima in orde

Beoordeling is 8

Super fijn bedrijf , telefonisch vriendelijk contact.

Beoordeling is 7

Ik heb een 30 m3 grofvuil container besteld. Die is binnen de afgesproken tijd geplaatst en dezelfde dag na telefonische afspraak weer opgehaald.

Goede en duidelijke inlichtingen

Beoordeling is 10

Prettige samenwerking vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Container werd keurig op tijd bezorgd en weer opgehaald Zeker aan te bevelen

Beoordeling is 10

Prima, op tijd geleverd en geplaatst op gewenste plaats. Ook het ophalen prima geregeld.

Beoordeling is 10

Prima, zou het zo weer daar huren.

Dienstverlenend en snel

Beoordeling is 8

Kluscontainer gehuurd, snel geleverd, plezierige transporteur. Helaas wel het weekend over voor de deur gehad.

Beoordeling is 6

Snelle levering, goede service

Beoordeling is 7

Levering is prima verlopen. Juist gekozen voor praxis vanwege goede ervaringen van anderen. Bij andere bedrijven las ik net iets te vaak trubbel met , op tijd, levering en vertraging in ophalen. Kanttekening: advisering mbt grootte container is niet goed bevallen. Na uitleg en zelfs met foto van de boom erbij viel de container uiteindelijk te klein uit. Foto's op de website doen groter vermoeden dan werkelijkheid maar er staan natuurlijk wel afmetingen bij vermeld dus belangrijk om hier vooral op af te gaan.

Beoordeling is 10

Perfect, op tijd, duidelijk en snel

Beoordeling is 9

Heel goed, verschillende containers gehuurd, prima service.

Beoordeling is 8

Snelle levering van een lokaal bedrijf. 's avonds besteld rond 21:00 uur en de volgende ochtend om 11:00 was hij er al. Dat is wel ideaal. Echter kwam hij bij de voordeur, parkeerde de vrachtwagen en wilde 'm daar neerzetten. Toen ik hem zag en naar buiten liep was ik net op tijd om te zeggen dat hij dus achter moest staan. Ze hadden wel even mogen aanbellen om te vragen welke plek die moest komen. Voor hetzelfde geld stond ie daar en kwam ik er later achter. Had toch heeel veeel meer werk geweest...

Beoordeling is 9

Top. Alles gedaan en geregeld zoals adgesproken. In samenspraak de container op de juiste plek gezet en gebracht en opgehaald op de afgesproken tijden.

Beoordeling is 8

Snel en eenvoudig container te regelen. Goede bereikbaarheid per telefoon.

Goed en aardig

Beoordeling is 6

niet goed

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.