Beoordeling is 4

Heel goed service

Beoordeling is 8

Container is netjes gebracht en opgehaald. Alles word duidelijk gecommuniceerd, bestellen was makkelijk via de website

Beoordeling is 9

aardige en behulpzame chauffeurs, die hun best deden om de container zo logisch mogelijk te plaatsen

Beoordeling is 2

Het laten verwijderen was een drama. De link die ik moest gebruiken werkte niet (�network error�), de telefoonnummer wat er erbij stond was een niet bestaand 0900-nummer en het Whatsapp nummer bestond ook niet. Uiteindelijk 2 dagen van het kastje naar de muur gestuurd, waarbij ik van een filiaal, naar het hoofdkantoor, naar een filiaal en weer het hoofdkantoor werd gestuurd. Telkens weer een nieuw nummer krijgen waar ik niet verder mee kwam. Kortom, een zeer frusterede ervaring waarbij van klantenservice geen soraken was. Uiteindelijk wel een werknemer aan de lijn gekregen die wel zijn verantwoordelijkheid nam en bereid was om intern de zaken op te pakken, waardoor de container kon worden opgehaald.

Beoordeling is 8

Snel geplaatst en goed geholpen telefonisch

Ok�

Beoordeling is 6

De container kwam niet op de afgesproken tijd aan. Bij het ophalen werden de foto�s afgekeurd, maar werd niet aangegeven wat precies het probleem was. Ook werd de container niet op de geplande dag opgehaald.

Beoordeling is 8

prima geregeld; keurig op tijd geleverd en weer opgehaald.

Was prima geregeld

Beoordeling is 6

Had bij aanvragen vermeld dat container achter huis geplaatst kon worden. Hier was voldoende ruimte voor. Echter bij aankomst adres stond de container voor het huis. Vlgs de gegevens krijg je voor levering nog een mail en wordt je gebeld. Beide zijn niet gebeurd.

Beoordeling is 8

Alles was goed gegaan, het brengen en het ophalen van de container!

Beoordeling is 10

Ja prima bestelt en de volgende dag stond hij er al en ophalen ging ook snel t bedrijf spelt die hem leverde was aardige mensen

Snel en makkelijk

Beoordeling is 6

The process went smoothly expect the piking up appointment. I asked/requested sever times for the timing that piking up will be happened but I hadn�t got a proper answer. Additionally picking up is already delayed 5 days (till today 31/1/25) according the initial agreement/planning.

Beoordeling is 9

De container was super snel geregeld. Al dezelfde ochtend werd hij geleverd

Beoordeling is 9

De ervaring was heel goed. De levering was zeer snel en zonder onze aanwezigheid vlekkeloos verlopen. De plaats van de container was erg praktisch ingestoken.

prima en snel geholpen

Beoordeling is 2

Zeer slecht!

Beoordeling is 10

Snelle levering. Sneller dan ik had verwacht. Op zaterdag besteld, zou dinsdag geleverd worden maar gelukkig waren ze er maandag al omdat ze toch in de buurt waren.

Beoordeling is 9

Snel geleverd, en net zo snel weer opgehaald

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.