Perfect geregeld

Container besteld via Praxis en netje en vlot geleverd door een lokaal bedrijf In overleg precies geplaatst waar wij hem wilden hebben

GOED

Goede afspraken. Komen op tijd zoals afgesproken berengen en halen.

Snelle levering en afhaling. Top Service

Mooi op tijd op de afgesproken plaats en zeker klant vriendelijke chauffeur

Prettige manier 0m een container te bestellen

Als prettig ervaren op halen was alleen een da later dan gepland Maar verder te Vreden.

Super ervaring

Ik had even na gebeld om te kijken wat er allemaal in de bak mocht. Word zo geholpen. Daarna was de bak snel geleverd. En ophalen was zo geregeld. Kwam thuis en de bag was al weer weg

Snel, hulpvaardig en vriendelijke medewerkers.

Zie boven

Te lang geduurd van het ophalen

Te lang geduurd van het ophalen ,meerde keren contact gezocht . Bleef hangen in het systeem?

Helemaal top

Alles liep zoals afgesproken. Net je van te voren gebeld er werd ook meegedacht.

Klantgericht en supersnelle service!

Voor herhaling vatbaar

manier van bestellen werkt prima.

bestellen ontvangen en gebruik maken van de container werkt prima, alleen bij het ophalen als je een bevestiging krijgt van het ophalen waarin aangegeven wordt dat de container opgehaald wordt op 13-02 met de tekst dat er een kleine vertraging kan zijn. dan is 18-2 ophalen zonder bericht best wat aan de late kant. geeft in onze situatie niet maar wellicht iets ruimer de tijd nemen voordat je een ophaal bevestiging laat verzenden. maar overal zeker goed te doen.

Duur van de huur perfect, bereikbaarheid ver onder de maat

Duur van de huur perfect, bereikbaarheid ver onder de maat , voor vragen zou je kunnen bellen echter wordt de telefoon nooit opgenomen. Bij het ophalen niet gebeld en is de oprit beschadigd doordat de container 50 cm is versleept terwijl deze gewoon te liften was

Echt fantastisch snel goed en keurig

Chauffeur heel netjes. Even overleggen hoe je de container wilt hebben staan en hij zet hem op zn plaats. Ophalen was ook zo geregeld. Applaus voor jullie service

Efficient en goed geregeld

Alles is goed gegaan.

Perfecte service!

Alles goed geregeld en precies volgens afspraak. Goede klantenservice en zeer vriendelijke chauffeurs. Ik zou niet twijfelen om hier een container te huren!

Alles prima en makkelijk geregeld.

Snel, makkelijk en alles volgens afspraak. Top ervaring!

Top. Komen afspraken na.

Snel. Duidelijk. En voor een nette prijs.

Really good, extremely great costumer support

The only thing that was not great was that the rules on how to much to fill it up was only visible when you try to schedule the pickup after you fill it.

Top geregeld en netjes aan afspraken gehouden

Vriendelijke chauffeur en verliep allemaal soepel

Snel en makkelijk

De container stond er de volgende dag. We hadden hem goed gevuld, en dat was prima. Snel weer opgehaald toen we er klaar mee waren.

Negatief

De container was top scheelt heel veel maar niet als continu je foto wordt geweigerd wanneer je de container wilt laten ophalen. Dit is bij mij nu 3x achter elkaar gedaan. Na circa 10x met mijn eigen auto naar de stort gaan rijden werd vervolgens mijn order geacepteerd. Vervolgens komt de chauffeur de container ophalen dus ik gaf het aan dat het na een aantal pogingen pas geaccepteerd werd waarop de chauffeur aangaf dat het heel raar is hij heeft vaker veel ergere containers opgehaald. (ps. Ik heb zelfs bij een foto met de rolmaat ernaast gestaan om te laten zien dat er niks uitstak van 20cm en zelfs die werd afgekeurd) ! Dus eigenlijk kon ik nog paar ritjes zelf rijden naar de stort ipv de container bij jullie te huren echt topp! had me veel geld gescheeld

Container huren

Dit was voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij Praxis een container heb gehuurd. Bij het ophalen werd er erg moeilijk gedaan over de hoogte van het puin (maximaal 20 cm boven de rand). Bij andere containerbedrijven heb ik dit nog nooit zo streng meegemaakt. Helaas geen positieve ervaring, dus voor mij geen herhaling

Ging goed tot het ophalen

Zou maandag opgehaald worden, het is donderdag en hij staat nog.

Zeer goede service

Het contact, het leveren en het ophalen is heel soepel verlopen. Het gemak waar je naar op zoek bent tijdens een verbouwing!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.