Beoordeling is 7

Het neerzetten is heel goed gegaan! Alleen is het ophalen niet zo snel�Wacht al sinds maandag totdat hij opgehaald word. Verder zeer tevreden .

Geen probleem

Beoordeling is 10

Snel gekocht en duidelijke communicatie met smsjes en mails. Eigen portaal waar je de status van je bestelling kan kijken, vond het erg fijn en goed geregeld!

Beoordeling is 10

Top service, goede communicatie, flexibel met wijzigingen en goede user-experience online

Beoordeling is 10

Snel geleverd en opgehaald, goede informatie op de site.

Beoordeling is 8

Aardig en behulpzame klantenservice. Snelle levering en heldere communicatie via de app mbt leveren. Ophalen was ook heel simpel aan te melden in de app. ????

Beoordeling is 10

prima ervaring, keurig op tijd gebracht en weer opgehaald, vriendelijke chauffeur.

Snel en handig

Beoordeling is 6

Wel goed. Alleen hadden we ons vergist met de groter helaas. Bij een ander groter contane er weer bij gehuurd al met al 700 euro armer omdat we ons vergist hadden in de grote deze was veeeeel ste klein

Beoordeling is 9

Na telefonisch overleg werd de container dezelfde dag nog geplaatst. Een dag eerder dan besteld, er was een vrachtwagen in de buurt. Duurzaam en snel gelverd. Fijn contact.

Prima geregeld

Heel fijn

Was oerfect

Beoordeling is 10

Zeer snelle levering van container.

Beoordeling is 8

Goed op tijd geleverd en opgehaald

Prima ervaring

Erg goed

Beoordeling is 10

Het is erg makkelijk te bestellen en communiceren met praxis. Ik vind het klanservice prima.

Prima geregeld!

Beoordeling is 7

op zich prima, zeker de aflevering. Het ophalen heeft vertraging gehad de ophaal dag zoals aangegeven is 3 dagen overschreden.

Beoordeling is 8

Ophalen van container is niet gebeurd omdat de vrachtwagen stukken zou hebben. De chauffeur heeft ons wel hierover ge�nformeerd, deze wordt nu maandag opgehaald.

Beoordeling is 8

Goede ervaring en fijne chauffeur

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.