Beoordeling is 5

De levering liep goed. Het ophalen helaas niet.

Beoordeling is 9

Super tevreden. Het gemak om via internet een container te reserveren, je plant een datum en dan wordt de container ook daadwerkelijk geleverd. Toen de leverancier er bijna was belde hij, dan kon ik telefonisch instructies doorgeven waar de container te plaatsen, Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Wanneer de container vol is kan je dit digitaal doorgeven en dan wordt de container weer opgehaald. Ook hiervoor hoefde ik niet thuis te blijven. Het ging allemaal heel gemakkelijk en snel.

Beoordeling is 10

Telefonisch ging alles vlot. Enkel het facturatieadres en leveradres verschillend maken op de factuur bleek niet mogelijk.

Beoordeling is 10

Heb een goede ervaring levering was prima en het ophalen was ook goed afgehandeld

Beoordeling is 8

Over het algemeen vrij goed. Onze container is helaas veranderd van puin container naar bouwafval container. Ik snap waarom deze wijziging is gemaakt. Echter, moet je van te voren een foto opsturen om te controleren of wat er in zit de juiste afvalstroom is. Als we eerder hadden geweten dat de afvalstroom gewijzigd zou worden, hadden we nog extra afval erbij kunnen gooien. Hier hebben we nu helaas niet de kans op gehad. Verder was de levering prima op tijd en het ophalen ook. Daar valt zeker niet over te klagen!

Beoordeling is 10

Zeer goed. Snel geleverd en zeer duidelijke communicatie.

Prima geregeld

Makkelijk en duidelijk

Werkte snel en perfect!

Goede ervaringen

Beoordeling is 3

Zeer slechte service, loopt allemaal langs elkaar heen en vervolgens kan ik zelf het probleem oplossen wat jullie veroorzaakt hebben.

Beoordeling is 4

Ophalen duurt veel te lang.

Beoordeling is 8

Goed, geen enkele issues en makkelijk te bestellen.

Niets op aan te merken

Beoordeling is 6

Makkelijk, snel en goed

Beoordeling is 10

Prima, goede service en snel geleverd. Klantenservice van Praxis heel goed telefonisch bereikbaar. Echt een aanrader dus om hier te huren. De prijs was ook het laagste in regio Den Haag.

Beoordeling is 10

Als ging heel soepel en de afspraken zijn ze na gekomen

Beoordeling is 7

Snelle service, ik had gebeld over mijn klus en welke stroom ik nodig had. Verkeerde advies gekregen en dus een naheffing. Advies, controleer de stroom dubbel.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.