Beoordeling is 8

Beoordeling is 10

Heel makkelijk geregeld. Brengen ging top, ophalen ook! Meedenkend in waar te plaatsen en hele aardige mensen.

Beoordeling is 9

It was a good experience overall. The container was initially delivered to the wrong address but this was quickly solved the next day. I would definitely use them again and recommend

????

Beoordeling is 10

Het is fantastisch hoe de afhandeling is gedaan . Direct mails gestuurd en een link om te betalen . Chauffeur belde een minuut van te voren . Andere dag opgehaald en weer 2 mails . TOP 9

Beoordeling is 7

Brengen en halen ging goed. Wel jammer dat de container verplicht eerder opgehaald werd, zonder eventueel een extra optie te bieden.

Beoordeling is 9

Goed, vriendelijk personeel. Afspraken die zijn geplaatst in de notities zijn waargenomen

Beoordeling is 7

Gewoon goed

Beoordeling is 10

Alles liep prima. De bak werd snel gelegd. Ophaalverziek ingediend en netjes weggehaald. Ondertussen ge-appt met medewerker. Heel snel gereageerd telkens. Super.

Beoordeling is 1

Niet best. We hadden afgesproken dat de container dinsdag zou worden opgehaald maar ze hebben het zaterdag al gedaan.

Beoordeling is 10

Super geregeld! Snelle levering en het laten ophalen ging ook vlekkeloos zonder al te veel geregel!

Beoordeling is 10

Zeer fijne telefonische ondersteuning.

Beoordeling is 10

Goed, fijne service. Ik had een 4m2 container gehuurd met levering binnen 24 uur. Levering van dat type container lukte niet binnen 24 uur waarna ik een groter model geleverd kreeg.

Beoordeling is 9

Zeer positief. Fijn op afgesproken tijden netjes bezorgd en weer opgehaald

Beoordeling is 10

Super vriendelijk bij levering en ophaling , en het was snel gepiept

Beoordeling is 10

Prima geregeld en afspraak = afspraak??

Beoordeling is 2

Had een container besteld, maar deze was niet verkrijgbaar. Middel telefonisch contact werd mij een 6 kubs container, miest wel wat bij betalen. Hierbij telefonisch contact gehad dat ik er alles in mocht stoppen. Uiteindelijk was dat niet het geval en werd ik aangeslagen voor 190 euro nog meer bij te betalen. Uiteindelijk betaald maar container werd niet opgehaald conform de beloofde datum. Service is zeer zeer slecht

Beoordeling is 10

Geweldig. Vandaag bellen en de volgende dag geplaatst. En zo ook opgehaald.

Beoordeling is 10

Het is prima verlopen. De container is netjes op de gevraagde leverdatum neergezet en na goedkeuring weer snel opgehaald. Kan het een ieder aanraden. Een grote pluim.

Beoordeling is 10

Netjes, op tijd en vriendelijk.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.