Beoordeling is 1

Eerste instantie ging het goed, maar bij het fout gaan van de service moest ik er zelf voor boeten!

Prima container

Beoordeling is 8

prima, het was zoals ik verwacht had. Op tijd geplaatst en opgehaald

Beoordeling is 8

Goede levering en fijn in gebruik, alleen jammer dat er niet gekeken wordt naar de tijdstippen om te leveren of de notities. Met leveren had ik ingevuld of ze tussen 12 en 18 konden komen, toen kreeg ik om 8.30 een telefoontje dat ze er al stonden en moest ik snel nog iets zien te regelen op werk om even weg te gaan. Er stond nog een auto van iemand anders uit de straat bij ons op de parkeerplaats toen, die zou er na 12 uur nietmeer staan dus daar moesten we nog snel achteraan. Ook had ik met ophalen ingevuld of ik van te voren gebeld kan worden, ook ivm auto's toen ik later thuis kwam zag ik ineens dat de container al weg was. Verder is dit geen probleem want alles is wel goed gekomen, maar ik zou het wel fijner hebben gevonden als hier meer aandacht aan besteed wordt. De manier van bestellen etc en online alles in de gaten kunnen houden is heel fijn, hier ben ik heel positief over!

Beoordeling is 10

Heel fijn was precies genoeg

Beoordeling is 10

Top service! Op tijd gebracht en opgehaald en heel gemakkelijk via de telefoon

Beoordeling is 9

Zeer goed! Het boeken en zoeken ging goed. Ook de communicatie en updates via email zijn erg fijn. Ben erg fan!

Makkelijk te vullen

Beoordeling is 4

Prima levering en ophalen, maar de continue bestoking met �de spelregels�, eventuele sancties en foto�s vooraf moeten aanleveren hebben wij als vervelend ervaren - mede omdat we voor het ophalen wel een datum kregen, maar geen belofte over werkelijke ophaaldatum.

Beoordeling is 1

Slecht, had 2 x 10m3 besteld er kwam er 1. Vervolgens kon het probleem niet opgelost worden en werd deze teruggelegd bij mij. Zelf had ik binnen 5 minuten binnen het uur een container voor de deur van de concurrent. Ik weet waar ik voortaan geen containers meer huur. Praxis en frijlink! Als intern de processen niet afgestemd zijn en de klant daar de dupe van is vind ik dat een slechte zaak. Praxis en Frijlink wezen beide naar elkaar in deze. Ik deed zaken met Praxis en niemand anders.

Beoordeling is 5

container ondanks per mail bevestigde afspraken, op verkeerde plaats neergezet. chauffeur niet gebeld voor dat hij container wilde plaatsen

Netjes bezorgt en opgehaald

Heel goed en gemakkelijk

Snel en effici�nt

Goed en snel

Beoordeling is 6

Beoordeling is 8

It was really good ...they were really quick in delivering and picking up the container ...little bit costly though :)

Beoordeling is 2

slecht

Beoordeling is 10

Ervaring is prima. Zeer tevreden.

Super goed

Beoordeling is 7

Jammer dat we moesten bij betalen. Alleen in het midden te hoog.

Beoordeling is 10

Redelijke prijs, goede service. Alles is soepel verlopen.

alles goed

Beoordeling is 9

Snel geplaatst en gehaald, zeer vriendelijke chauffeurs

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.