Beoordeling is 8

Prima geregeld en gemakkelijk te bestellen

Beoordeling is 9

Super ervaring! De Praxis-helpdesk was goed bereikbaar en heel behulpzaam. De container voldeed en werd zonder problemen opgehaald op de afgesproken dag. Bedankt!

Heel erg goed. Bedankt

Beoordeling is 9

Op tijd geleverd, chauffeur ging goed om met moeilijke (smalle) route; op tijd opgehaald, idem

Topservice!!!

Prima.

Beoordeling is 10

ging helemaal prima, ik kreeg ook goede informatie

Goed, netjes, op tijd

Beoordeling is 10

Customer care is quick to respond. A page where I can see how many days I have used the container will be good and remainder email weekly saying this many days left with containers is also good

Beoordeling is 9

snel geleverd en netjes op tijd opgehaald, volgens afspraak

Beoordeling is 7

bestellen ging vrij gemakkelijk. Er is verzaakt om even te bellen dat ze eraan komen bij de aflevering van de container

Prima geregeld

Beoordeling is 10

Ik heb het heel goed ervaring mee Klantvriendelijk

Beoordeling is 9

Zeer vriendelijk geholpen en alles is goed en op tijd geleverd.

Beoordeling is 6

Je maakt een afspraak tussen 12:00 en 17:00, vervolgens wordt zonder overleg deze vroeg in de ochtend op een plek gezet (waarom kan je dan een tijd kiezen?).

Beoordeling is 10

Comtainer werd snel geleverd. Het weer laten ophalen was ook simpel en snel geregeld.

Excellent!

Beoordeling is 10

Zeer positieve ervaring. Goede communicatie zowel vanuit de klantenservice als recycling bedrijf uit Sneek. Werd zoals gevraagd vooraf gebeld door de chauffeur, goed afgestemd waar de container gezet moet worden. Ook bij het afhalen ging het goed.

Erg goed

Beoordeling is 7

Keurig volgens afspraak geplaatst, maar niet volgens afspraak opgehaald

Beoordeling is 8

Gemakkelijk bestellen via de site, zeer overzichtelijk en snel. Container netjes op de afgesproken dag geleverd en ook weer opgehaald volgens afspraak. De bestelde 4 m3 container was niet beschikbaar, hier werd ik netjes over gebeld en als alternatief een 3 m3 besteld, deze was achteraf meer dan voldoende.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.