Beoordeling is 9

Snel geleverd en opgehaald op afgesproken tijd

Beoordeling is 1

De container werd �s nachts opgehaald waardoor de hele straat wakker werd.

Beoordeling is 10

Verliep allemasl heel soepel en vriendelijk

Beoordeling is 8

Container was snel geleverd..

Beoordeling is 10

Prima ervaring, aflevering als ophalen is soepel gegaan

Beoordeling is 3

Ik heb een 6m3 container gehuurd me laten informeren hoe groot hoj moest zijn om mijn tegels in te gooien , nu blijkt het niet te passen. Ik baal hier behoorlijk van, en heb nog een 3 m3 container extra moeten huren . Kost mij extra geld dus ben er niet over te spreken. Ik gaat me vrienden niet adviseren om een container tw huren waar ik hem heb gehuurd.

Beoordeling is 5

Container zelf ok. Bezorging slecht. Doordat de chauffeur zonder overleg al achteruit gereden is heeft hij de tegels van onze buren stuk gereden en zitten wij nu net hoge kosten om nieuwe tegels te kopen en een stratenmaker die de tegels noet snijden en opnieuw moet leggen.

Voldoende

Beoordeling is 7

Goede

Beoordeling is 10

Aardige chauffeurs die haLen en brengen verzorgde ,zeer goede service en handige app voor ophalen an de bak . Bedankt en groeten Mees

Beoordeling is 10

Uitstekend! Levertijd is niet gehaald, maar keurig opgelost.

Beoordeling is 10

Goed bereikbaar en duidelijk telefonisch contact voor vragen. Puincontainer prima op de gevraagde locatie afgeleverd en ook weer opgehaald.

Beoordeling is 10

Besteld via de klantenservice, snel en makkelijk. Goed geholpen door de medewerkster.

Was ok�

Super service!

Beoordeling is 4

Let op, de inhoud van een 6-cuub container is, als je de 20cm boven de rand grens respecteert, maar 4,3 m3. Blijkbaar is dit standaard in Nederland, dus klagen heeft geen zin. Praxis was vlot in het brengen van de container, maar om hem te laten ophalen moest ik verschillende keren de container herinrichten en foto's sturen waaruit bleek dat ik onder de 20cm boven de rand grens bleef. Lastig omdat buren ook spullen in je container gooien. Uiteindelijk is het me gelukt om hem te laten ophalen.

Soepel verlopen

Beoordeling is 10

Prima service, lange huur periode zonder extra kosten!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.