Beoordeling is 8

Beoordeling is 10

Perfect! Keurig op tijd neergezet door een vriendelijke medewerker en ook weer opgehaald (zonder dat ik er was) Portal makkelijk en gebruikersvriendelijk

Goed, ging soepel

Beoordeling is 10

Ging heel goed zowel het brengen als halen

Beoordeling is 9

Snel en duidelijk! Heel fijn!

Beoordeling is 7

Geen klachten, prima geregeld zo!

Netjes snel geleverd

Beoordeling is 10

Super! Snel gebracht en snel gehaald.

Zeer tevreden.

na

Beoordeling is 9

goede levering en geen rompslomp bellen en wordt weer opgehaald perfect voor een volgende keer.

Beoordeling is 2

Hele slchte ervaring. Gemaakt afspraak werd naar andere dag verplaats. Slechte container qua vorm en qualiteit en de kleur. De container heeft een slecht kleur en daardoor is niet veilig vooral voor gehele weggebruikers vooral voor de slechtzienden. En qua vorm kan geen 3 kube afval erin doen. Erg duur , ik heb precise de zelfde bij andere bedrijf en hele goede container qua form en kleur gehuurd die �50 goedkooper was met beter container qua vorm en kleur. Te veel eisen zoals foto maken van gevuld container en met een applicatie die niet naar behorend werkt. Maar de medewerker met wie telefonisch besproken is best aardig en hij probeerd zijn beste te doen. Maar ja Praxis is een tussenpersoon. Ik ga nooit meer terug en raad ik niemand aan.

Beoordeling is 10

Ik kreeg telefonisch alle antwoorden die ik wilde. Ik had een goede ervaring en alles liep goed. Afspraken werden nagekomen.

Beoordeling is 10

Het werd op tijd bezorgd en op tijd opgehaald. De Whatsapp-chat was handig en snel. Het was echt nuttig.

Beoordeling is 9

Super gegaan snel geleverd en ook het ophalen was goed gegaan

Beoordeling is 1

Chauffeur brutaal

Beoordeling is 10

Ik ben tevreden over jullie service

Beoordeling is 7

de afspraak was dat het opgegeven telefoonnummer gebeld zou worden door de chauffeur maar dat is niet gebeurd en de container is met de voorkant tegen een boom geplaatst dus niet heel handig. Het ophalen was wel super geregeld en de mensen aan de telefoon waren behulpzaam

Beoordeling is 9

Snel en flexibel zowel met levering als met ophalen.

Perfecte afhandeling

Beoordeling is 10

Keurig i.o.m de chauffeur langs de weg geplaatst.

Beoordeling is 8

Manuel denkt niet mee, kortaf, �en het boeit hem niet wat ik denk of er van vind�

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.