Beoordeling is 2

Heel slecht!

Beoordeling is 8

Ging voorspoedig, werd 20 minuten voordat de chauffeur kwam gebeld door m, werd precies neergezet waar ik m wilde. Heb alleen op de dag van ophalen niks meer gehoord van tevoren, had ik wel fijn gevonden.

Beoordeling is 8

Duidelijke communicatie, scherpe prijs en alles netjes volgens afspraak

Goed geregeld

Beoordeling is 1

Niet aan de afspraak gehouden leveren tussen 8.00- 10.00 . na wat bellen stond er tussen 10.00 -12.00 uur ?? de aannemer van de container wist van niks !! maken gewoon d'r eigen planning. ( zeg dat dan gewoon ik had 4 mensen geregeld met een minigraver ??4 x 60 euro en de kosten van de minigraver ..Hop 350,- in de maas !!!en ik had smiddags nog een klus staan die ging dankzij jullie perfecte planning nu niet door .??? ( gaat via praxis dus )

Beoordeling is 8

Vlot geplaatst op de aangewezen plek.

Beoordeling is 8

uitstekend, op tijd geleverd en opgehaald.

Beoordeling is 1

SUPER SLECHT!?!

alles perfect verlopen

Beoordeling is 10

Service is perfect.De container snel geleverd en ook op de juiste plek maar de container is veel kleiner en heel ander vorm dan had ik gedacht.het zou eerlijk zijn als u de containers brengen zoals ze in de afbeelding staan.Maar voor service geef ik u een 10.Top houd het zo.

Beoordeling is 10

Keurig volgens afspraak geleverd en opgehaald

Beoordeling is 10

Het bestellen van een container verliep prima, zoals je van Praxis mag verwachten.

Beoordeling is 10

Ik heb een hele goede ervaring met Praxis-Kluscontainer. De medewerker had geregeld dat ik dezelfde dag nog een container kreeg. Ook het opleveren en ophalen ging soepel en goed!! Ik zal het iedereen aanraden!!

Ging goed en soepel. Ook weer snel opgehaald. Algemeen super

Beoordeling is 10

Snelle en professionele bediening.

Beoordeling is 2

Telefoon niet bereikbaarheid, ophaal datum wordt telkens uitgesteld (4x) waardoor mijn bouw planning volledig afwijkt.de ruimte kon ik niet gebruiken voor de levering van bouwmaterialen. Als je belt krijg je een automatisch bandje met wat informatie waarna de verbinding verbreekt. Er is dus geen mogelijkheid om een medewerker te spreken. Ik ervaar dat als fabriekswerk zonder klantwaardering of service bereidheid.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.