Beoordeling is 10

Altijd op tijd en goed geregeld.

Beoordeling is 5

Er werd een te grote container geleverd waardoor ik meer kosten had bij de gemeente. lekker handig praxis!

Beoordeling is 8

Snel en volgens afspraak geleverd

Prima en netjes

Fijne gesloten. Container

Top service !!!!

Beoordeling is 8

Mijn ervaring met de Praxis-Kluscontainer waren positief! Enige verbeterpunt is de communicatie. Er werd mij verteld dat er van te voren werd gebeld voordat men de container ging plaatsen. Dit werd niet gedaan. In de notities had ik duidelijk omschreven waar de container precies moest komen te staan. Toen we op die dag in de middag aankwamen stond die precies op die plek, maar er was geen belletje gepleegd. Voor de ophaal hetzelfde. Ik kreeg een mail dat het verzoek binnen was gekomen en dat in de komende dagen de container zou worden opgehaald maar ik hier nog verdere informatie over zou krijgen. De volgende ochtend was ik bij mijn nieuwe huis en toen was hij ineens weg. Dat was prima, maar daar was niet over gecommuniceerd. Anders dan communicatie ben ik alleen maar tevreden. Hij was op de datum geplaatst dat ik wilde en de dag nadat ik de ophaal had bevestigd was hij opgehaald. De All-In prijs ben ik ook heel tevreden mee waardoor je geen verassingen achteraf had. Richtlijnen op de website staan er ook duidelijk. Alleen die 10-15 uitsteek is soms lastig te beoordelen als je houten latten hebt die dan net iets uitsteken. Echter heb ik daarover niks gehoord.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Beoordeling is 7

Ging goed, ophalen kan sneller.

Beoordeling is 10

Prima container, netjes geleverd op de plek die ik graag wilde (dichtbij het puin op de stoep)

Heel tevreden.

Beoordeling is 10

Prima op tijd geleverd door een erg vriendelijke chauffeur, weg gezet zoals ik aangaf.

Beoordeling is 7

Yop

Beoordeling is 10

snel geleverd en snel opgehaald zonder problemen.

Super goed en handig

Snel en super makkelijk

Beoordeling is 9

Makkelijk te regelen en alles volgens afspraak gedaan.

Beoordeling is 10

Op tijd geleverd en na het melden via de portal ook weer keurig opgehaald.

Beoordeling is 9

Prima goede service en op de dagen zoals verzocht

Super geregeld

Zeer prettig

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.