Beoordeling is 10

Prima, snel geleverd en weer opgehaald

Duidelijke communicatie en afstemming

Beoordeling is 4

telefonisch afgesproken om op de 11e mei vroeg geleverd te worden, en later op de dag weer af te voeren. Vroeg geleverd is oke verlopen, afvoeren echter niet op de afgesproken dag. Voor de rest is de communicatie via het mailverkeer zeer traag. Al met al zeer slechte communicatie, dus ik ben niet te spreken over praxis-container.nl.

Beoordeling is 1

Waardeloos, container is niet binnen 3 werkdagen opgehaald. Vertraging opgelopeb mst de verbouwing. Nooit meer. Schandalig

Beoordeling is 10

Prima geleverd en opgehaald.

Beoordeling is 4

Was veel te groot. Ik had een kleinere gevraagd maar blijkbaar niet beschikbaar. Verder heb ik heel erg veel mails ontvangen waarvan 80% totaal overbodig. Moeten jullie echt wat aan doen. Het zou met 2-3 mailtjes af kunnen lijkt me zo.

Beoordeling is 6

Communicatie kan veel beter. Bestellen ging redelijk vlot maar verder moet je alles meerdere keren navragen. WhatsApp tot 23 uur bereikbaar, niet dus. Tot 17 uur en je vraag zijn ze de volgende dag kwijt

Beoordeling is 8

Vriendelijke medewerkers bij plaatsing en ophalen. Invullen site om op te laten halen verliep niet helemaal soepel.... ,moest het 3x doen. Bij aanvraag gebeld met het speciale nummer... vandaag nog plaatsen... aandacht was pas eerste mogelijkheid

Beoordeling is 8

goed geregeld, mooi op tijd, duidelijke richtlijnen

Beoordeling is 10

Vlot geregeld, goede prijs!

Beoordeling is 9

Snelle service hoewel ik voor de middag had besteld maar container al s ochtends kwam

Zeer fijne communicate

Beoordeling is 10

Keurig volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald.

Beoordeling is 10

De bestelling, afhandeling en ook de plaatsing waren makkelijk en zijn prima verlopen.

Beoordeling is 10

De container wordt snel geplaatst en na verzoek ook zo weer opgehaald, het contact bij leveren en ophalen gaat altijd vriendelijk en behulpzaam!

Beoordeling is 10

Makkelijk te regelen, prima op de hoogte gehouden met berichten over levering, uitstel en ophaling

Echt goed

Beoordeling is 5

Prima alleen de 10 � extra betalen voor het contant afrekenen. Wat ik nergens terug vond.

Beoordeling is 8

De tijdsplanning is erg ruim verder was het prima

Goed ben gelijk geholpen

Beoordeling is 10

Perfect, goed neergezet, snelle levering en idem met ophalen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.