Beoordeling is 2

Slecht, het was voor mij niet helder wat er in de container mocht. Ik huurde toch een kluscontainer. Met het bedrag dat ik er bij moest betalen waren jullie zelfs duurder dan een 5 m3 container bij jullie collega�s

Beoordeling is 10

Keurig op tijd geleverd en ook keurig op tijd weer weggehaald helaas ik had graag een container die afgesloten is maar was niet leverbaar ik hoop bij de volgende bestelling een afgesloten container te kunnen bestellen

Beoordeling is 10

Was pretty easy to arrange that�s what I liked about it . I am satisfied with service . Thanks Praxis . Greetings Zakis Bouw

Top, alles volgens afspraken

Beoordeling is 8

Het proces verliep gemakkelijk.

Beoordeling is 8

tevreden. ik had een 4 m3 container besteld en een 6 m3 gekregen. Probeer de tijdsplanning plaatsen meer te garanderen; container was gevraagd voor levering smiddags, plaatsing was al 08:30 uur.

Beoordeling is 10

Binnen 1 dag geregeld, alleen maar lof!!

Beoordeling is 10

Zeer tevreden, halen en brengen volgens afspraak en vriendelijke en zorgvuldige chauffeur.

Prima contact.

Beoordeling is 10

Super content, container geleverd en weer opgehaald op de afgesproken tijd en plaats.

Beoordeling is 9

Alles prima

Prettig, overzichtelijk en duidelijk

Beoordeling is 7

Leveren goed maar ophalen 2 dagen later als afgesproken

Alles liep perfect

Beoordeling is 10

Super, volgende klus weer bij jullie een container huren

Beoordeling is 9

Prettig

Beoordeling is 7

De eerste container die geplaatst was zat een groot gat in, de tweede was goed

Prima netjes volgens afspraak

Alles goed gegaan

Prima en keurig op tijd

Beoordeling is 10

Prima geregeld, snelle levering en goed contact

Snel behandeling, betrouwbaat

Beoordeling is 10

Fantastische service!! Hele duidelijke communicatie en instructies voor het brengen en afhalen van de container.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.