op tijd geleverd

Beoordeling is 2

Container is prima, maar service ruk!

Beoordeling is 10

Is netjes gebracht en ook weer keurig opgehaald

Beoordeling is 10

Prima container, makkelijk te bestellen, en niet te duur.

Beoordeling is 9

Prima op tijd en vriendelijk met duidelijke communicatie

Gewoon snel en simpel

Top, snel geregeld

Beoordeling is 8

Keurig geleverd. Zou alleen handig zijn dat bij het ophalen aanvragen jee een bericht of telefoonnummer kan achter laten

Beoordeling is 10

Prima ervaring. Duidelijke informatie, inzichtelijk klantenportaal en nagekomen afspraken.

Toppie

Beoordeling is 8

Op tijd geleverd en sneller weggehaald dan gepland

Goede ervaring

Beoordeling is 1

Zeer ontevreden. Container kwam niet op afgesproken dag en werd niet opgehaald op afgrsproken dag. Inhoud container is minder dan op site wordt aangegeven. Klantcontact over met name inhoud container is beneden alle peil. Worden als klant niet serieus genomen. Vragen worden niet beantwoord en worden afgewimpeld. Er is zovenaam een vaste prijsafspraak, maar als je gaat boeken komen daar ineens extra brandstofkosten bij. Niet transparant en niet netjes.

Beoordeling is 10

Prima alles liep gesmeerd.

Een aanrader.

Beoordeling is 9

Prima , echt alles ging prima.. het reserveren, de bezorging, de contacten

Was goed geregeld

Beoordeling is 8

Prima geregeld, op tijd geleverd en snel weer op gehaald. Pas na bestellen bleek dat huurder verantwoordelijk is voor eventuele schade aan trottoir etc. Ik had hier van tevoren over gebeld, maar dat was niet gemeld. Dat zou meteen zichtbaar moeten zijn, net als brandstof toeslag.

Very good

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.