Beoordeling is 7

Mijn ervaring was heel positief, alleen bij het ophalen van de container waren wat onduidelijkheden omtrent de hoogte van de bouwafval

Top geregeld!

Beoordeling is 9

Soepele levering, ophalen en communicatie laat te wensen over

Beoordeling is 10

Prima en keurig geplaatst op de gevraagde plek.

Beoordeling is 10

Snelle en goed plaatsing van de container, vriendelijke mensen en ook weer snel opgehaald zonder problemen.

Beoordeling is 8

Prima geregeld.

Beoordeling is 9

Prima snel geleverd en snel opgehaald Lezen ook de opmerking die ik erbij schreef. Super!

Beoordeling is 10

Super snel gebracht en gehaald makkelijk te regelen . Volgende keer doe ik het weer bij praxis

Beoordeling is 6

Levering en ophalen prima geregeld. Sympathieke chauffeur ook

Beoordeling is 1

Het was geen 4 maar 3 kuub container . Het bedrijf hartog container bv met wie jullie samenwerken hebt helemaal geen 4 kuub container. Dus makkelijk verdient die extra euro.s .dus verkeerde info op jullie site ! De maten die op jullie site staan klopt niet met wat je krijgt . Als jullie de bak leveren die jullie aangeven op de site , had er bijna 5 kuub ingekund daarom bestelde ik die bij jullie . Achteraf had ik net zo goed bij hartog kunnen bestellen was ik maar 150 euro kwijt geweest als ik de 3 kuub had willen hebben . De container zou tussen 9.00 en 12.00 geleverd worden maar stonden om 7.00 al voor de deur. Ondanks de bevestiging mail was het de chauffeur niet bekend .

Super easy

Professional

Beoordeling is 9

Prima ervaring met medewerkers van de planning en telefonisch contact centrum. Enige is dat er meerdere malen is gezegd dat de chauffeur 30min. van te voren zou bellen en in een bepaald tijdvak langs zou komen. Dit was niet het geval chauffeur heeft nooit gebeld en was zelf een uur eerder dan het tijdvak wat was doorgegeven.

Goed bevallen

Beoordeling is 8

Supergoed

Responsive and helpful.

Beoordeling is 7

De container werd op tijd gebracht en ook weer opgehaald

Beoordeling is 6

Quite expensive and not flexible. Got a call 5mins before delivery or pick up. I should have been informed 1 hour atleast in advance.

Beoordeling is 9

Jaa ging wel goed, heb wel een puntje maar dat zet ik in de tips

Beoordeling is 2

De service en communicatie laat te wensen over. Door de inschattingsfout van een chauffeur hebben we vertraging en extra kosten opgelopen bij onze bouwer. Hij moest hierdoor een dag wachten omdat hij alleen zijn werkzaamheden uit kon voeren als de nieuwe container er stond en hij heeft hiervoor kosten bij ons in rekening gebracht doordat hij niet kon beginnen. Behoorlijk belabberd jullie service. Een compensatie voor het ongemak zou op zijn plaats zijn. Ook dat jullie niet inzien dat jullie iets fout gedaan hebben

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.