Beoordeling is 10

Prima. Netjes op tijd gebracht en gehaald en goed ge�nformeerd. Ook keurige financi�le afhandeling, zelfs toen de prijs omlaag ging omdat ik een andere container nodig had, kreeg ik dat geld binnen 2 dagen teruggestort.

Super goed

Beoordeling is 8

Vlot geregeld en op de juiste dag geleverd, ik had alleen in de ochtend gevraagd maar kreeg hem pas in de middag

Alles verliep naar wens

Beoordeling is 8

Snelle levering en goede telefonische bereikbaarheid en advisering

Beoordeling is 10

Snelle levering! Goed contact met de servicedesk te krijgen bij vragen. We waren snel klaar met de klus en hebben aangegeven dat de container opgehaald kon worden. Vrijdag gebeld, dinsdag opgehaald! Achteraf bleek dat we de verkeerde container besteld hadden. De servicebalie belde op, legde het uit en moest ik nog bijbetalen. Wijbhadden een container voor schoon puin besteld en er bleken onder het beton nog piepschuimplaten te zitten... Helemaal terecht dus!

Beoordeling is 7

Beoordeling is 6

Snel geleverd Maaar telkens een mail dat het een dag later weer opgehaald werd Wij haasten om op tijd vol te krijgen maar het afval weg halen was niet leuk meer

Beoordeling is 3

Bestellen ging makkelijk, maar nu ruim een week na mijn aanvraag staat de container er nog steeds!!! Er worden ook geen status updates gegeven. Dit gedeelte is ronduit slecht. Medewerkers zijn bijna niet te bereiken voor uitleg - hoewel ik niet eens vindt dat ik hier achteraan hoor te zitten.

Beoordeling is 10

Snel geleverd en opgehaald. Dankzij de grote container was de bouwafval goed afgevoerd.

Beoordeling is 10

Prima op tijd geleverd en afgehaald!

Beoordeling is 8

Goed erg vrienlijke personeel en chauffeur

Beoordeling is 8

Snelle levering en het ophalen ging ook snel. Alleen meer duidelijkheid wat er wel en niet in de container mag. Niet alles staat vermeld waardoor ik toch het een en ander eruit moest halen

Beoordeling is 6

Op zich prima, maar het te kiezen tijdvak voor levering wordt niets mee gedaan. Groot probleem als je op 150 km afstand woont van de plek waar de container geplaatst moet worden en je de avond van te voren hoort dat de container om 6:45 komt in plaats van 's middags.

Uitstekend!

Beoordeling is 7

Beoordeling is 10

It was very easy to order, the container was delivered on-time and picked up the day I requested. Everything went smoothly.

Prima.

Beoordeling is 10

Super handig voor als je aan het verbouwen bent, het scheelt je heel wat ritjes naar de stort.

Beoordeling is 8

Goed, container is snel geleverd en opgehaald.

Beoordeling is 9

Snel geleverd en ook weer zo opgehaald na tel contact

Erg makkelijk

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

020 - 76 01 920

Over Praxis-kluscontainer.nl

Praxis Kluscontainer is dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een afvalcontainer wil huren voor klus-, verbouw- of tuinprojecten. Of je nu een grote renovatie plant, een badkamer sloopt of je tuin opnieuw aanlegt, wij zorgen ervoor dat je snel van je afval af bent. Via onze gebruiksvriendelijke website huur je binnen enkele klikken een container die perfect past bij jouw klus – van puin tot grofvuil, van groenafval tot hout. Wij combineren het vertrouwde merk Praxis met de service en snelheid van een gespecialiseerde containerservice. Door onze landelijke dekking leveren wij containers in heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Bovendien profiteer je van scherpe all-in tarieven: inclusief 8 weken huur, milieutoeslag en transport. Geen verrassingen achteraf. Dankzij onze duidelijke afvalwijzer weet je precies welk type container je nodig hebt. En heb je toch vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Zo maken we afval scheiden en afvoeren makkelijk en overzichtelijk – zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klus. Praxis Kluscontainer – Snel geregeld. Slim geklust.