De 6m3 container is netjes geplaatst, we hadden da

Prima geregeld

Beoordeling is 10

Ik heb voor de eerste keer een container via afval

Beoordeling is 10

In een woord Top! Containers bestellen tegen de beste prijs, bestellen via de website gaat uitstekend en de levering is prompt de volgende dag

Beoordeling is 10

wat we zijn super goed geholpen!!! chauffeurs waren toppie zeer spraakzaam en sociaal als mede de telfoon boys!! vond het heel super dat om 17

Beoordeling is 8

Goed geprijst, snelle levering, keurige afhandelin

Beoordeling is 6

bedankt voor het snel ophalen van de container

Beoordeling is 6

Had nogal wat haast met de containers en de contai

prima geregeld

Beoordeling is 8

De service is heel goed en het is msilen en klaar is anton ( kees )

Super service!! Via internet om 23

Beste mensen van de afcalcontainershop, <br /

Beoordeling is 8

Geweldig te spreken over jullie site en jullie manier van zaken doen

Beoordeling is 10

Geheel naar wens een container geplaatst en weer opgehaald

Beoordeling is 10

ik heb een zeer goede ervaring met jullie gehad

Beoordeling is 8

Vlotte en betrouwbare service! Het was heel komisch: tijdens de overdracht van onze nieuwe woning werd de container bezorgd

Vrijdagmiddag rond 12 uur belde ik op om te vragen

Beoordeling is 6

uitstekende service en snelle afhandeling waarbij

Beoordeling is 8

Ik ben zeer tevreden met de correcte en snelle afh

Beoordeling is 8

afvalcontainershop staat je als klant vriendelijk te woord

2m3 container met grond besteld

Via gehoord van afvalcontainershop

Beoordeling is 6

Wij hebben nu een aantal keren gebruik mogen maken

Beoordeling is 6

Weer een tevreden klant erbij! Wij zijn aangenaam verrast door de goede en snelle service van afvalcontainershop

Beoordeling is 8

Vorige keer via een ander bedrijf in de buurt een

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.