Beoordeling is 2

niet prettig

Prettig

Beoordeling is 8

Goed en komt afspraken na en een wijziging geen probleem. Aardige en nette chauffeur. Ga zo door en geef het door aan de chauffeurs en beloon ze net iets klein.

Very professional and reliable

Juiste levering mooi geplaatst

Beoordeling is 10

In begin iets onwennig van mijn zijde, daarna geen enkel probleem.

Service perfect

Beoordeling is 10

Super geregeld ga zo door als ik er weer een nodig weet ik waar ik hem bestel ?

Goede en snelle service

Levering volgens afspraak.

Beoordeling is 2

De service is vlot. Helaas kreeg ik de tweede keer een container met vastzittende stenen en cement. Graag had ik ook de aanbieding gekregen om een inloop container te huren.

Snel, duidelijk. Makkelijk!

Goed.

Beoordeling is 7

onduidelijke structuur. De app van hun is met PRAXIS logo en blijkt dat afvalcontainershop.nl van de Praxis is. Komt de container bij je locatie dan staat er weer een andere naam op. Kijk je bij de Praxis side aan zie je containers met hun eigen Praxis naam erop. Komt vreemd over. En je twijfelt wat je gedaan heb.

besteld gemakkelijk

Beoordeling is 10

Super snelle levering, fijn dat hij voor de deur geplaatst was en zowel bij het leveren als ophalen was het fijn dat ik er niet perse bij hoefde te zijn.

Beoordeling is 8

Super fijn. Telefonisch goed advies gehad. Website zeer duidelijke info. Communicatie en Reminder via e-mail was echt prima!

Beoordeling is 10

Prima. Alles goed geregeld. Alleen was de hoeveelheid zand wat ik besteld had niet goed. Was een stuk minder dan ik besteld had

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.