Beoordeling is 10

Alles was snel en goed geregeld. De container kwam op de afgesproken tijd en werd ook op tijd weer opgehaald.

Waren er vroeg bij , s'morgens om 7.00uur was hij er al

Beoordeling is 10

top snelle levering en wisseling van containers

Beoordeling is 9

Makkelijk in contact. Snel in afhandelen zaken

Beoordeling is 6

Prima contact , adhoc bestelling i.v.m. ontruiming woning ging moeizaam.

Beoordeling is 4

Wij hebben diverse containers in het verleden gehuurd. Nimmer zal ik het weer via dit bedrijf doen. Normaal wordt de container snel opgehaald nu moet je wachten.. Kunnen ze weer een aanvullende factuur sturen vermoeden wij.

Beoordeling is 10

Snel contact en prima geregeld

Beoordeling is 8

Alles volgens verwachting, container netjes op tijd geleverd en weer opgehaald.

Prima, alles volgens afspraak

Goed volgens afspraak

Beoordeling is 10

Prima service....afspraken worden 100% nagekomen. Een volgende container zal ik zeker via Afvalcontainershop bestellen.

Beoordeling is 10

Is prima gegaan, jammer dat er geen grotere containers in het noorden

Beoordeling is 10

vlotte service en snel alles geregeld

Beoordeling is 10

Uitstekend, maar ik kon niet pinnen, hoewel dat in de offerte stond. Ik groef alle geld bij elkaar, toen kon ik het betalen. Hoewel contant betalen � 10 extra kostte, de chauffeur hield vol dat het � 225 kostte. Nu kon ik hem geen fooi geven. Slechte beurt! Pas je website aan. Tox

Beoordeling is 9

afapraak = afspraak; daar houdt men zich keurig aan, alles in time!

Beoordeling is 8

Nette en correcte mensen en werken volgens afspraak

Beoordeling is 8

Het was al mijn 4e container in de afgelopen 8 jaar. Ik ben helemaal tevreden met service en het contact.

Perfecte levering en ophalen

Beoordeling is 9

Alleen maar positief. Ik bestel niet vaak een container, maar de afspraken worden altijd nagekomen. Het mailtje met daarin de mogelijkheid om te container weer op te laten halen is heel goed.

Beoordeling is 8

Vooraf betalen vind ik vreemd

Beoordeling is 10

Alles prima geregeld, mooi op tijd, van te voren gebeld wanneer ze kwamen. Heel tevreden.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.