Beoordeling is 10

Bedrijf schakelt snel en doet wat ze beloven. Zeer fijn contact met de klantenservice!

Beoordeling is 4

Prima communicatie, intens slechte levering door uitvoerder. Geen enkele mogelijkheid tot inschikking behalve de optie waar ze al niet meer onderuit gingen komen.

prima, alles volgens afspraak

Alles perfect geregeld.

Beoordeling is 6

Op zich prima maar communicatie verloopt moeizaam

Beoordeling is 10

Container besteld Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald.

Beoordeling is 10

Zeer prettig om mee samen te werken.

Beoordeling is 10

Voor het eerst een huis gekocht met mijn vriendin, via een beetje zoeken op internet kwamen wij uit bij deze container leverancier. Alles zeer snel besteld en geleverd. Over een tijd moet de container gewisseld worden dan gaan we zeker weer bellen!!

Beoordeling is 10

Wij huren al jaren onze containers bij Afvalcontainershop. Dit is een bedrijf wat zijn doet wat ze beloven!

Beoordeling is 4

We hadden een ZEER slecht ervaring met afvalcontainershop.nl Container kwam niet op de afgesproken dag, en we kregen als smoes dat de containers op waren. Volgende dag zou de container komen en we zouden een belletje krijgen voordat de chauffeur kwam. Helaas geen belletje, wel was de container geleverd. De container bleek 7,5 m3 te zijn terwijl we 10m3 besteld hadden. Het vreemde in dat er nergens afmetingen op de site staan. De container mocht op straffe van een boete niet hoger gevuld worden dan 20cm boven de rand. De chauffeur die de container kwam ophalen verbaasd zich over een half volle container, kijkend naar het hout dat er nog naast lag. Al met al hebben we een extra container nodig om ons hout afval kwijt te raken wat extra kosten met zich mee brengt. Ik heb er voor gekozen om geen contact op te nemen met de webshop omdat uit de gelezen reviews online bleek dat ze geen oplossing bieden.

positief en meedenkend

Beoordeling is 8

Prima, alles volgens verwachting afgehandeld.

Beoordeling is 7

Verzoek om in de ochtend te leveren. Helaas pas laat in de namiddag geleverd. Verder goed in feedback

Beoordeling is 10

Snelle levering gebaseerd op onze wensen. Tevreden met ontvangen korting en extra levering van een nieuwe container.

Beoordeling is 10

Punctueel, prima telefonische support, kundige chauffeur met goed gevoel voor plaatsing en service.

Beoordeling is 10

Alles online goed en snel geregeld. Ook voor het ophalen, een druk op de knop en het wordt eregeld. Top bedrijf.

Beoordeling is 10

Perfecte dienstverlening. Alles volgens afspraak.

Beoordeling is 10

twwe grof containers besteld. Prima ervaring en service.

Beoordeling is 4

Heb dit bedrijf gekozen omdat zij levering de volgende dag beloofden

Snelle levering.

Beoordeling is 10

Top! Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De bestuurder zette ons container nog om als een auto wegreed en container is op tijd afgehaald.

Beoordeling is 8

Prettige ervaring. Telefonisch en via de mail een goede en snelle beamntwoording van de vragen.

Beoordeling is 9

gode service en makkelijk

Beoordeling is 5

Had een 4m3 container besteld, deze kon niet geleverd worden in deze regio?? staat niet op de website, voor een grotere moest ik bijbetalen Op afgesproken levertijd: vrijdagmiddag , niets geleverd. Op zaterdag gebeld, vriendelijk te woord gestaan, maar kon niet eerder iets geleverd worden op maandag, wat ook ebeurt is.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.