Beoordeling is 10

vriendelijk, snelle behandeling en levering.

Beoordeling is 10

We hadden een calamiteit en dezelfde dag nog een container nodig. Afvalcontainershop kreeg dit nog snel voor elkaar. Chauffeur belde 10 minuten voordat hij zou arriveren. Volgende dag werd de container weer opgehaald. Top service! Aan de telefoon ook erg behulpzaam en klantvriendelijk! Via de mail ook duidelijk op de hoogte gehouden van order/levering/betaling.

Prima.

Beoordeling is 10

Zeerr snel geregeld, alles perfect. Dank.

Beoordeling is 6

Op de dag van de plaatsing heb ik 3x gebeld , er werden steeds andere tijden doorgegeven . Uiteindelijk kwam hij na 19 uur s avonds . Bij het ophalen werd er helemaal niet gecommuniceerd dat hij een dag later werd opgehaald

Zeer goede ervaring.

Beoordeling is 7

Goed alles op tijd volle mee lege terug

Beoordeling is 8

Alleen maar positief over service, levering, ophalen e.d.

Beoordeling is 8

Is goed bevallen, ondanks dat we te laat hadden ingevuld, toch de volgende dag bezorgd.

Beoordeling is 8

Besteld, perfect afgeleverd en via internet eenvoudig afgemeld en de volgende dag weer opgehaald. Niets op aan te merken. In tegenstelling tot concurrentie voor vergelijkbare prijs mag de container 8 ipv 6 weken blijven staan. ?

Beoordeling is 9

Super snel qua antwoord en mooi op tijd geleverd. Prettige mensen ...goed contact!!

Beoordeling is 10

Snel en vriendelijk geregeld. Vandaag besteld en de volgende morgen om 8 uur de container neergezet. Vriendelijke chauffeur die zelfs adviseerde om een gevaren driehoek te plaatsen achter de container. de volgende morgen op dezelfde wijze weer opgehaald. Bedankt.

q

Beoordeling is 6

Telefonisch contact gehad over het plaatsen van de container. Geregeld dat deze 's-morgens geplaatst zou worden (aantal mensen geregeld voor hulp) maar er werd na gebeld te hebben waar container bleef verteld dat deze 's-middags geleverd werd. Ik had een melding gehad dat hij 's-morgens geleverd werd en sommige hadden vrij genomen om te helpen. Gebeld met bedrijf maar dit bleek een risico te zijn bleek achteraf volgens degene die ik aan de lijn kreeg. Niet zo'n vriendelijke man. Maar de container werd uiteindelijk om ongeveer 12 uur geleverd. gepraat

Ik ben tevreden

Beoordeling is 10

van brengen tot ophalen goed geregeld vriendelijke bezorgers

Beoordeling is 9

lekker makkelijk te bestellen, kan ook telefonisch, erg plezierig

Stilt en netjes

Beoordeling is 10

perfect en heel erg tevreden

Positief

goed en snel reactie

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.