Beoordeling is 9

Fijn bedrijf om in te schakelen. Telefonisch goed bereikbaar! Komen op tijd en halen ook weer op.

Beoordeling is 2

De houtcontainer die ik had besteld werd de volgende dag gebracht. We hadden een houtcontainer omdat we de houtenvloer en balken uit ons huis wilden af laten voeren. Hier zaten 2 stukjes biels bij die niet in deze container hadden gemogen maar ik ben geen houtexpert en heb een vergissing gemaakt. De container incl deze stukjes biels zijn afgevoerd en vervolgens werd mij �50,- extra in rekening gebracht, betreffende container kostte �139,- en daar kwam nu bijna de helft bij. Hierover contact gehad met het verzoek of ik mijn vergissing niet mocht herstellen en de stukjes hout niet als nog op kon halen. Dit was niet mogelijk. Vervolgens werd mij verteld dat de kosten 1 op 1 werden doorberekend en dat zij er niks aan konden doen dat dit zo duur was. Helaas konden ze mij niet de factuur die containershop van deze kosten had ontvangen niet doorsturen. Hierop heb ik even contact gehad met het bedrijf die de container had afgevoerd en zij hebben in totaal �115,- in rekening gebracht niet de �200,- die ik moet betalen. De extra kosten voor het verwerken van de stukjes biels waren �30,- en niet de �50,- die mij waren genoemd. Toen ik de medewerker van containershop met deze leugen confronteerde was zijn reactie; " mevrouw u besteld bij ons en krijgt dan ook onze tarieven ( hoezo 1 op 1 doorberekenen?) en als u kaas op de markt koopt gaat u dit toch ook niet vergelijken met kaas vd supermarkt?" Ik ben dan ook erg ontevreden over deze reactie. Ik krijg niet alleen niet de kans om mijn vergissing te herstellen, containershop vindt het normaal om aan mijn vergissing te verdienen. Ik zal dan ook geen klant van containershop meer zijn.

Beoordeling is 10

Wat een fijn bedrijf. Netjes aan de telefoon. Snelle reactie. En vriendelijk. Echt een aanrader en een aanwinst in containerland.

Beoordeling is 8

Snelle service en ontzettend klantvriendelijk.

Top gozer bedrijf Netjes geholpen goede advies En snelle service

Beoordeling is 9

Prima ervaring, Alles verliep precies zoals het hoorde. Zal het zeker aanbevelen.

Beoordeling is 8

Afvalcontainershop was een prima leverancier voor onze container. Ze zijn goed bereikbaar. De cotainer werd snel bezorgd, even overleg over de plek of �berhaupt contact bij levering was prettig geweest, maar ze hebben zelf op een juiste plek gezet. Het ophalen was een dagje vertraagd met hetgeen we afspraken, niet erg maar het liefst hoor je dat even. Al met al wel een goede dienstverlening ervaren.

Beoordeling is 10

Afspraak is afspraak heeft men hoog in het vaandel staan. Prima en snel. Chauffeur perfect verstaat zijn vak en echt service gericht. heel tevreden.

Beoordeling is 10

Prima werkwijze, duidelijke website.

Beoordeling is 10

We zijn met de tuin bezig en hadden veel zwart zand. We hebben een container laten komen. Dat ging zeer goed en vlot ook de mensen waren erg vriendelijk. Een super ervaring dus TOP??

Beoordeling is 8

ik vondt het eerste contact vriendelijk en correct ,ook de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam

Beoordeling is 9

Hele goede service. Eerst gebeld, netjes te woord gestaan. Volgende dag container. Ook netjes geregeld. De chauffeur belde van tevoren. Dat gesprek liep ook netjes. Teruggebeld om container op te halen. Volgende dag container weg. Helemaal goed.

Beoordeling is 8

Goede snelle verwerking, ruim de tijd om de container te houden voor een concurrerende prijs.

Beoordeling is 9

afvalcontainershop.nl. Goed contact gehad, ook toen we container eerder weg wilde hebben. Is keurig gebeurt en we werden goed te woord gestaan

Beoordeling is 9

Goed geregeld. Het werkte prima. Vriendelijke chauffeur. Een suggestie ; op de website kan je niet aangeven wanneer de container weggehaald kan worden. Voor de rest: goed gedaan.

Beoordeling is 8

Goed bereikbaar, snelle levering, gunstige prijzen.

Positief tot dusver

Beoordeling is 7

Word heel netjes te woord gestaan. En er word duidelijk uitleg gegeven.

Beoordeling is 4

Gebeld aan 't eind van de dag of hij morgenochtend geleverd kon worden? Ze zeggen, ja mogelijk, maar bedoelen Nee. Kan je hem morgen laat op de dag ophalen? Ja we gaat 't proberen, maar bedoelen Nee. Om 7:30 was die weg. Weinig geloof waardig met de toezeggingen

Beoordeling is 10

Perfecte tijdige levering en ophaal. goede service.

Beoordeling is 9

Heel goede ervaring - hebben inmiddels 3 keer container bij Afvalcontainers besteld. Zeer behulpzaam en flexibel en uitermate vriendelijk aan telefoon.

Goed en snel geregeld.

Beoordeling is 10

Prima service, snel en zeer communicatief.

Beoordeling is 10

Erg prettig zaken mee te doen

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.