vriendelijk, goede afspraken,

Beoordeling is 10

snel contact, komen afspraken na en doen moeite voor je, de container die wij hadden, kon ik niet zo snel op de website vinden, maar is mij later telefonisch verteld (dat je naast hout , stenen en tuinafval ook zand uit de tuin er in kunt doen

Beoordeling is 8

Prima bedrijf. Aardige mensen goede service

Beoordeling is 10

Inmiddels dit jaar 5 containers gehuurd, zeer goede service, snelle levering en correcte afhandeling.

Prima communicatie

prima! snelle levering

Beoordeling is 10

Uitstekend, ik werd netjes geholpen en mijn afwijkende vraag werd met aandacht afgewerkt. Ook de bevestigingen van wat er aggesproken was kwamen snel.

Beoordeling is 8

Snelle levering; klantgerichte service bij plaatsen container; snel en accuraat opgehaald

vriendelijk en efficient

Beoordeling is 10

zeer klantvriendelijk en prijs iets aan de hoge kant ivergelijking met andere aanbieders

Beoordeling is 8

Ik bel en betaal online en de volgende dag staat er een contianer

Goede snelle service.

Beoordeling is 10

Prima service, zonder rompslomp en betrouwbaar. Alles geheel volgens afspraak.

Snelle levering en klantvriendelijk

Beoordeling is 4

De container zou op dezelfde dag geleverd worden vrijdag 6 mei, dit werd uiteindelijk zaterdagochtend, het was druk. Ok, geen probleem. Maandagochtend 9.00 uur gebeld om container op te halen dit zou dinsdag 10 mei gebeuren, het is nu vrijdag 13 mei en de container staat er nog steeds. Op een redelijk onhandige plek en mijn buren raken ge�rriteerd..

Beoordeling is 8

goede snelle afhandeling ! ook van een containerwissel op het laatste moment

Snelle levering prettige chauffeurs

klantvriendelijk, fijn contact

Beoordeling is 10

Makkelijk kiezen en bestellen via site; snel en adequate afhandeling;ook via telefoon vriendelijk en effici�nt.

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.