Beoordeling is 10

De eerst volgende keer dat ik een container nodig

Beoordeling is 10

Goede prijs, snelle en correcte service, je mag de

Beoordeling is 8

prima service, ideal betaling en gelijk gelev

Beoordeling is 6

De door mij bestelde container werd keurig op de a

zeer goede service

Beoordeling is 6

Uitstekende dienstverlening, helemaal niets op aan te merken! Telefonisch snel en goed geholpen bij de reservering en vervolgens ook toen ik enkele dagen later de plaatsingsdatum van de container moest veranderen

Beoordeling is 10

Een nette snelle service, zonder poespas! Toppie!!

Beoordeling is 10

Na de betaling is het plaatsen met de bak hartstik

Beoordeling is 8

Goed geregeld!! Via internet een container besteld

Beoordeling is 8

afspraken werden soepel gemaakt en correct uitgevoerd

Beoordeling is 8

Prima service en hoge flexibiliteit

Beoordeling is 6

Snelle en correcte service: ZEER tevreden!

Beoordeling is 6

Keurig netjes geplaatst daar waar we wilden en bij

Ik heb on-line een 10ft opslagcontainer gehuurd

Beoordeling is 10

Zeer vlotte en adequate service, zou normaal moete

zeer tevreden over de bestelling van een container voor 6 kuub grond

Beoordeling is 10

Superservice!! Ze kwamen de container netjes op tijd brengen

Beoordeling is 8

Ik vind de behandeling van de klantenservice en de

Beoordeling is 10

Ben zeer tevreden alles volgens afspraak voor een zeer scherpe prijs

zeer goede service, top

Beoordeling is 8

Wederom hebben de mensen van Afvalcontainershop

Beoordeling is 10

Accuraat, flexibel, goede service! zeer tevreden

Beoordeling is 8

Voor de eerste keer hier besteld via de telefoon e

Beoordeling is 8

Prima service! Iedereen die een container nodig heeft zou ik aanraden om hier de container te bestellen

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.